Δήμος : Στην δημοσιοτητα η δικαστική απόφαση για την διενεξη σχετικά με την θαλάσσια εξέδρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 18:01

Δήμος : Στην δημοσιοτητα η δικαστική απόφαση για την διενεξη σχετικά με την θαλάσσια εξέδρα

Δημοσιεύθηκε σήμερα η δικαστική απόφαση για την τύχη της θαλάσσιας εξέδρας που απασχόλησε το νησί μας πέντε μήνες τώρα.      Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα δικαίωσης του Δήμου Κεφαλλονιάς και της δημοτικής αρχής, αφού οι αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που ελεεινολογούν σε βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς.    Είναι γνωστό ότι το πάθος ορισμένων εκπροσώπων του παλαιού κατεστημένου, που έφερε το Δήμο μας στο μηδέν, είναι τόσο μεγάλο που έφτασε μέχρι του σημείου να δικαιολογούνται πράξεις βίας εις βάρος εκπροσώπων του λαού της Κεφαλλονιάς που απλά προσπάθησαν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των φορέων και κατ΄επέκταση των δημοτών.

   Η Ελληνική Δικαιοσύνη όμως για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της και με απόφασή της η εξέδρα, για την οποία είχε υπάρξει η βίαιη επίθεση από επιχειρηματικά συμφέροντα εναντίον του αντιδημάρχου Βαγιωνίτη Γεράσιμου, παραμένει στο Δήμο Κεφαλλονιάς καθώς αυτός ορίστηκε μεσεγγυούχος σε σχέση με τη συντηρητική  κατάσχεση που επιβλήθηκε προς προάσπιση των συμφερόντων του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας.

   Κατόπιν των παραπάνω γίνεται σαφές ότι ορθά ο Αντιδήμαρχος Πυλαρέων Γεράσιμος Βαγιωνίτης αρνήθηκε να παραδώσει την επίμαχη εξέδρα σε ιδιώτες και ότι οι εντολές που είχαν δοθεί από το Δήμο Κεφαλλονιάς ήταν οι ενδεδειγμένες.

   Συνιστούμε από εδώ και πέρα,  τουλάχιστον σε όποιους βιάζονται να «χύνουν δηλητήριο» εις βάρος του Δήμου και των εκπροσώπων του, απλά να αναμένουν τις κρίσεις της Δικαιοσύνης ώστε να αποφεύγεται η γελοιοποίησή τους.

   Δηλώνουμε δε, σε κάθε επίδοξο που σκέφτεται να μετατρέψει το νησί μας σε αρένα άνομων ενεργειών σε βάρος αιρετών εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας ότι η δημοτική αρχή ούτε θα το επιτρέψει αλλά ταυτόχρονα θα σταθεί αμίληκτη και μπροστάρης στον αγώνα για μια ειρηνική κοινωνία που θα τιμά την Κεφαλλονιά και τους Κεφαλλονίτες.

   Αυτήν την μάχη έδωσε και σε αυτήν την περίπτωση η Δημοτική Αρχή και κατέληξε νικηφόρα για λογαριασμό της Κεφαλλονίτικης κοινωνίας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250