Μήνυμα Δημάρχου Κεφαλλονιάς για την Πρωτοχρονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 15:52

Μήνυμα Δημάρχου Κεφαλλονιάς για την Πρωτοχρονιά

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Κεφαλλονίτες, όπου γης, ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο 2013, γεμάτο υγεία. Όλοι μας ζούμε σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και χρειαζόμαστε ελπίδα και δύναμη προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που ορθώνονται εμπρός μας και επιστρέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας

Απαραίτητη προϋπόθεση γι'αυτό είναι να υπερβούμε προσωπικές και κομματικές αγκυλώσεις, δημιουργώντας μία νέα, μεγάλη και ισχυρή κοινωνική συμμαχία, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των παιδιών μας.

Αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής την χρονιά που έρχεται. Και θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι και το 2013 ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δίπλα στον κάθε δημότη, αρωγός στην μάχη κατά των καθημερινών ζητημάτων που προκύπτουν, μεγάλων και μικρών.

Παράλληλα θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε το 2012, όπου παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ξεκινήσαμε μια σειρά έργων που στόχο έχουν να αλλάξουν την όψη του νησιού μας προς το καλύτερο, οδηγώντας το στην οδό της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Εύχομαι Υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

Να είναι δημιουργικό και ευτυχισμένο το 2013

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ