Έκτακτο: Παραιτήθηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος από την ΔΕΥΑΚ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 10:55

Έκτακτο: Παραιτήθηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος από την ΔΕΥΑΚ

«Βόμβα» έπεσε την τελευταία μέρα της χρονιάς από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς όπως μάθαμε πριν από λίγο με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, κάνει γνωστή την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ. Η επιστολή παραίτησης του Θεόφιλου Μιχαλάτου όπως ενημερωθήκαμε βρίσκεται στο πρωτόκολλο του δήμου Κεφαλονιάς (Αρ. Πρωτοκόλλου 54943) και από εκεί την πήραμε και σας την δημοσιεύουμε. Η επιστολή παραίτησης του Θεόφιλου Μιχαλάτου προς τον Αλέξανδρο Παρίση έχει ως εξής:

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναθέτοντας μου τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κεφαλλονιάς καθώς και για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

Από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου μέχρι και σήμερα, όλοι – προσωπικό διοίκηση, συνεργάτες - καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουμε μια δημοτική επιχείρηση με σωστή υποδομή και οργάνωση που θα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της κοινωνία μας στον ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα της ύδρευσης-αποχέτευσης.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετές. Όμως με συλλογική προσπάθεια, δουλειά και υπομονή πετύχαμε να προσαρμοστούμε στα νέα πλαίσια λειτουργίας και να λειτουργήσουμε σε όλη τη γεωγραφική ενότητα του νησιού μας με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω τη σημαντική συνεισφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά κυρίως των εργαζομένων στην μέχρι σήμερα επιτυχή πορεία της ΔΕΥΑ. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και η στήριξη που μου προσέφεραν με βοήθησαν να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο που μου ανατέθηκε. Θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά τυχερό που σε μια περίοδο γεμάτη ανατροπές και αλλαγές, είχα στο πλάι μου ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με πίστεψαν. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Δυστυχώς, μετά από δύο περίπου χρόνια ανιδιοτελής προσφοράς στη ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς και για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και να σας ζητήσω να ενεργήσετε για την αναπλήρωσή μου. Δεσμεύομαι όμως να συνεχίσω να βοηθάω και να συνεισφέρω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είμαι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσω λεπτομερώς για την τρέχουσα κατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Κεφαλλονιάς.

Με τιμή
Θεόφιλος Μιχαλάτος