Αλλάζει μορφή το Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:41

Αλλάζει μορφή το Αργοστόλι

Πέρασε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, η συζήτηση για το σχέδιο αναμόρφωσης της πλατείας Βαλλιάνου και των γύρω δρόμων, καθώς και ο παραλιακός δρόμος γύρω από το "μπαστούνι", έργο συνολικού προϋπολογισμού 4.900.000 ευρώ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στην συζήτηση έγινε αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου από τον αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου, αλλά και από τον Παναγή Δελακά, ο οποίος ανέλυσε τα τεχνικά θέματα.

Στο συγκεκριμένο θέμα "παρών" ψήφισε η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , όπως τονίστηκε αυτό το σημαντικό το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να έχει προλάβει να ενημερωθεί το σώμα, καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει τη μορφή του Αργοστολίου.

Σε ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίστηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς (τμήμα Πρόνοιας) και του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση, στην συνεδρίαση μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Πανταζής Πανταζόπουλος, ενώ από πλευράς πρόνοιας μίλησε ο Δημήτρης Δημουλιός.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250