Βαγγέλης Θεοφιλάτος: «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό σκοπό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012 09:32

Βαγγέλης Θεοφιλάτος: «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό σκοπό»

Στην Παλική, με πρωτοβουλία της ταπεινότητός μου , ως εκπροσώπου του Δημάρχου Κεφαλονιάς , πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο του Ληξουρίου, αποτελουμένη από όλους τους διατελέσαντες Δημάρχους Ληξουρίου και Παλικής ,καθώς και από εκπροσώπους όλων των κομμάτων της περιοχής.Τίμησαν με την παρουσία τους άπαντες τη συγκέντρωση αυτή.( Πλην μιας εξαιρέσεως , για λόγους υγείας).

Αποφασίστηκε ομοφώνως , κατόπιν εισηγησής του υπογράφοντος,
όλοι οι πρώην Δήμαρχοι Ληξουρίου και Παλικής καθώς και εκπρόσωποι των κομμάτων της περιοχής να αποτελέσουν Πάνδημη διαχρονική και ισχυρή κινηματική Επιτροπή , με σκοπό την αποτροπή κάθε περαιτέρω συρρίκνωσης και υποβάθμισης της περιοχής , με αφορμή την είδηση , ότι κινδυνεύει και η λειτουργία της καρδιάς της Παλικής , δηλ. το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο .
Ο αρχαιότερος ( κατά χρονική σειρά Δήμαρχος ) Μάκης Θεοτοκάτος , ομόφωνα ανέλαβε την προεδρία της πάνδημης αυτής επιτροπής και την ευθύνη διοργάνωσης Γενικής Λαϊκής Συνέλευσης της Παλικής .

Την Τετάρτη 26 τρέχοντος και ώρα 5η απογευματινή στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Παρόντων της Βουλευτού ,του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου Κεφαλληνίας.
Η μανία των οικονομικών μνημονίων , για τη χώρα και για κάθε υπουργείο ξεχωριστά , πλήττουν ανεπανόρθωτα τον κοινωνικοοικονομικό ιστό της Παλικής.
Στη μάχη αυτή , δεν περισσεύει κανένας Παλικισιάνος και Παλικισιάνα.

Όλοι και όλες , καλείσθε στο Δημαρχείο της Παλικής , για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό σκοπό.
Ευκαιρίας δοθείσης , χρόνια πολλά σε όλους και όλες.

Απ'το γραφείο Αντιδημάρχου
Ληξούρι 24/12/12