Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Δήμαρχος για την σύσκεψη των υδρογονανθράκων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 17:58

Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Δήμαρχος για την σύσκεψη των υδρογονανθράκων

       Στην Αθήνα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και συμμετείχε στις διαδικασίες της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος την Κυριακή με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.

       Στο περιθώριο των εργασιών της Πολιτικής Επιτροπής ο Δήμαρχος συναντήθηκε και συνομίλησε με κορυφαία στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. με σκοπό την προώθηση θεμάτων που αφορούν στον Δήμο Κεφαλλονιάς.

 

       Παράλληλα, στην Αθήνα θα μεταβεί εκ νέου ο Δήμαρχος Κεφ/νίας την Πέμπτη 15/3 προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη αναφορικά με τους διεθνείς διαγωνισμούς αξιοποίησης υδρογονανθράκων, θέμα που αφορά και στο νησί μας καθώς κάποιες από αυτές τις έρευνες θα πραγματοποιηθούν στην θαλάσσια περιοχή μας.

     Στην συνάντηση αυτή ο Δήμος Κεφαλλονιάς θα ζητήσει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν με την επικείμενη αξιοποίηση υδρογονανθράκων της περιοχής μας και τις επιπτώσεις που θα προκληθούν στους διάφορους τομείς ανάπτυξης, καθώς και την δυνατότητα άντλησης πόρων για τον Δήμο μας από τις ανωτέρω δραστηριότητες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Φόρτωση…

Φόρτωση…