Δήμος Ληξουρίου: "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς"- 122 άτομα ζήτησαν βοήθεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 19:47

Δήμος Ληξουρίου: "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς"- 122 άτομα ζήτησαν βοήθεια

Δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του προγράμματος "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς" από το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου και οι εργαζόμενοι του "Βοήθεια στο σπίτι" προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στα αιτήματα 122 συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Ληξουρίου έχει ήδη ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου στο επόμενο δεκαήμερο να ενισχύσει το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" αλλά και την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου με επιπλέον προσωπικό ούτως ώστε να επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας της δομής και τις παροχές προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε πολλούς συμπολίτες μας συμπαραστάτες και αυτό μας δίνει θάρρος να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις προσπάθειες μας. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

α)Το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου και ειδικότερα τον ιατρό κύριο Περδικάρη Διονύση για την αμέριστη βοήθεια στα θέματα συνταγογραφήσεων συμπολιτών μας που απευθύνονται στη δομή μας.

β)το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων "ΠΟΡΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ" του κυρίου Ζαφειράτου Γεράσιμου όπου προσέφερε δύο οχήματα δωρεάν για όσο διάστημα χρειαστεί ο Δήμος για την κάλυψη των αναγκών του. 

γ)τους εργαζόμενους του "Βοήθεια στο Σπίτι" οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν με αγάπη και υπευθυνότητα την προσπάθεια του Δήμου μας και φροντίζουν για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια , ελπίζουμε σε γρήγορη έξοδο από την κρίση.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου 


Ετικέτες: