Ρόδη Κράτσα: Συντονισμός Οργάνων και Φορέων για αποφυγή διασποράς του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 09:57

Ρόδη Κράτσα: Συντονισμός Οργάνων και Φορέων για αποφυγή διασποράς του κορονοϊού

Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: Συντονισμός Οργάνων και Φορέων για αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας e:Presence.gov.gr έχει προσκαλέσει η Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Ρόδη Κρατσα - Τσαγκαροπούλου τα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Συμμετέχουν Αρμόδιοι της Περιφερειακής Αρχής, αρμόδιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα, Ανώτατη Διοίκηση Φρουράς, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ.

Από ώρα 10 πμ εως 12 μεσημέρι θα συνεδριάσουν τα όργανα Κέρκυρας και Ζακύνθου, ενώ από ώρα 12 έως 14 μμ θα συνεδριάσουν τα όργανα Κεφαλληνίας Ιθάκης και Λευκάδας.

Το θέμα των συνεδριάσεων είναι οι εξελίξεις στην εξάπλωση και αντιμετώπιση του κορονοϊού, οι αρμοδιότητες της Περιφέρειας, των Οργάνων και Φορέων και οι σχέσεις με την τις Δημοτικές Αρχές και με την κυβέρνηση στην εκστρατεία αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Θα συζητηθούν επίσης οι ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οι δυνατότητες συνεργασίας ενώ θα γίνει αποτίμηση της σημερινής κατάστασης εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ