Δήμος Σάμης: Απολυμάνσεις όλων των κοινόχρηστων χώρων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 16:36

Δήμος Σάμης: Απολυμάνσεις όλων των κοινόχρηστων χώρων

 

Αγαπητοί συμπολίτες μας

Σας ενημερώνουμε πως ο Δήμος προβαίνει σε απολυμάνσεις όλων των κοινόχρηστων χώρων σε συνέχεια των απαραίτητων και προβλεπόμενων ενεργειών που προφυλάσσουν την δημόσια υγεία.

Παρ’όλο που στο νησί μας δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί κρούσμα του κορονοϊού, παρακαλούμε τους συνδημότες μας να μην επαναπαύονται. Να  ακολουθούν  τους κανόνες ατομικής υγιεινής, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως τις συναθροίσεις.

Είναι απολύτως αναγκαίο οι επισκέπτες στο νησί μας, να αυτοπεριοστούν για το προβλεπόμενο διάστημα και να ακολουθούν επίσης τους ίδιους κανόνες, τόσο για την δική τους προστασία όσο και από ευθύνη απέναντι στον τόπο και στους συνανθρώπους μας.

Κατανοούμε πως ο περιορισμός δεν είναι εύκολος ούτε ευχάριστος, είναι όμως δυστυχώς μια απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε όλοι προκειμένου να αποφύγουμε δραματικές καταστάσεις που βλέπουμε να υποφέρουν συνάνθρωποί μας σε όλη την Ευρώπη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δοκιμάζουν τις ψυχικές και σωματικές αντοχές όλων μας. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς, να παραμείνουμε άνθρωποι.

Ως γνωστόν, στο νησί κανείς δεν είναι ποτέ μόνος του,
αλλά για να παραμείνουμε όλοι μαζί, τηρούμε τις αποστάσεις!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ :
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
2674360517 ΚΑΙ 2674360505
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: 6973803184
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΟΔΥ: 1135

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΡΑΣΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ


Ετικέτες: