Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού, με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 10:58

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού, με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο της επιτακτικής ανάγκης λήψης μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων από τις υπηρεσίες του Δήμου πολιτών, για το χρονικό διάστημα έως και 31/3/2020, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού, με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων καθώς και δια τηλεφωνικής επικοινωνίας (παρακάτω παρατίθεται τηλεφωνικός κατάλογος). Με αυτοπρόσωπη παρουσία, θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν ραντεβού.

Οι αιτήσεις των πολιτών μπορούν να διαβιβάζονται επίσης στις Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Επιπλέον από 07:00 έως 19:00, όλες τις εργάσιμες ημέρες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2671026999 (Δ/νση Καθαριότητας) και 6947777500 (Α/Δήμαρχος Σπυρίδων Σαμούρης).

Από το Γραφείο Δημάρχου