O Αλ. Παρίσης στον Inkefalonia 103,9: «Καλαμπούρι τα περί παραίτησης, τον Νικόλα Βαλλιανάτο τον εκτιμώ, τον σέβομαι και είναι κατάλληλος για πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 09:37

O Αλ. Παρίσης στον Inkefalonia 103,9: «Καλαμπούρι τα περί παραίτησης, τον Νικόλα Βαλλιανάτο τον εκτιμώ, τον σέβομαι και είναι κατάλληλος για πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου»

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ και τέως δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για τα ζητήματα της επικαιρότητας. 

Ο κ. Παρίσης αναφέρθηκε αρχικά ως πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ στα μέτρα πρόληψης από τον Κορονοϊό στα Ιόνια Νησιά τονίζοντας: «Συμφωνώ απόλυτα στα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί. Ο Κορονοιός είναι για όλους μας μεγάλος προβληματισμός και για το πως θα πάει η σεζόν τουριστικά. Τις συναθροίσεις πρέπει να τις καταργήσουμε και πλέον θέλει απομόνωση και προσοχή. Τα σχολεία πολύ καλά έκαναν και έκλεισαν και για μένα πρέπει να παρατεθεί το κλείσιμο έως και το Πάσχα. Χρειάζεται προσοχή, αισιοδοξία από όλους και ο θεός να βάλει το χέρι του».

Όσον αφορά το ζήτημα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου και κάποιες δηλώσεις που έκανε την ώρα της προχθεσινής συνεδρίασης, ο Αλέξανδρος Παρίσης ξεκαθάρισε ότι δεν τις εννοούσε σοβαρά και έκανε απλά ένα αστείο…

«Καλαμπούρι έκανα όταν είπα να παραιτηθεί από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου ο Νικόλας. Τον Νικόλα Βαλλιανάτο τον εκτιμώ και τον σέβομαι, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και κατάλληλος γι’ αυτή την θέση» ήταν τα λόγια του.
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στον Δήμο τόνισε πως: «Ως πρώην δήμαρχος και ως πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ, στηρίζουμε τα πάντα για το καλό της Κεφαλονιάς. Δεν κάνουμε αντιπολίτευση, για το καλό της Κεφαλονιάς. Και για το καλό της Κεφαλονιάς θα στηρίζουμε τα πάντα. Για ο,τι αρνητικό όμως θα είμαι απέναντι. Η διάσπαση έτσι όπως έγινε ήταν καταστροφική για την Κεφαλονιά. Όλοι όμως οι δήμαρχοι του νησιού κάνουν ό,τι μπορούν το καλύτερο».

Ακούστε παρά κάτω ολόκληρη την συνέντευξη 




00 inkefalonia general ad 300X250