Ημέρα της Γυναίκας με πρωτότυπη δράση από την Ρόδη Κράτσα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 10:57

Ημέρα της Γυναίκας με πρωτότυπη δράση από την Ρόδη Κράτσα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 8η Μαρτίου, ημέρα περισυλλογής για τις διακρίσεις που υφίστανται ακόμη οι γυναίκες, και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την τιμά με μια απλή αλλα ταυτόχρονα πρωτότυπη δράση. Με έξυπνο σκίτσο στη σελίδα της στο Facebook προσκαλεί καθένα και του δίνει την δυνατότητα να εκφράσει ποια λέξη τον αντιπροσωπεύει.

Η μοναδική γυναίκα Περιφερειάρχης στη χώρα μας, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπουλου πάντα με τις ιδέες και τις δράσεις της αγγίζει όλη την κοινωνία. Πιστεύει στο πολύτιμο γυναικείο δυναμικό, αναπτύσσει μία ενεργητική στρατηγική ενδυνάμωσης των γυναικών για ν΄ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής, ν΄ αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες και να βάλλουν και την δική τους σφραγίδα στην εξέλιξη του τόπου μας. Θα συνεχίζει να γίνει αγώνες για όλες τις γυναίκες προκειμένου η ισότητα των δύο φύλων να γίνει πράξη σε όλους τους τομείς.

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, σε αυτό της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης γυναίκας, της καλής νοικοκυράς.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ