O Διονύσης Μινέτος στον Inkefalonia 103,9: “Πλέον υπάρχει διαφάνεια και ισότητα, όσον αφορά τις αναλήψεις εργολαβιών”

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 16:52

O Διονύσης Μινέτος στον Inkefalonia 103,9: “Πλέον υπάρχει διαφάνεια και ισότητα, όσον αφορά τις αναλήψεις εργολαβιών”

 Συνέντευξη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Δήμου Αργοστολίου 

 Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε την Τετάρτη, στο Ραδιόφωνο Inkefalonia 103,9 και την Εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικός Έργων Δήμου Αργοστολίου, Διονύσης Μινέτος.

Ο κ. Μινέτος, απάντησε με σαφήνεια σε πολλά ερωτήματα που του τέθηκαν και εστίασε τόσο στο Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Αργοστολίου, που πέρασε με ευρεία πλειοψηφία στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων έδωσε απαντήσεις σε όσες “παρατηρήσεις” έκαναν οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης και εξήγησε το πώς θα γίνονται αναθέσεις έργων βάση του νόμου στον Δήμο, λέγοντας πως πλέον δεν υπάρχουν απευθείας αναθέσεις με την έννοια που τις γνώριζε ο κόσμος, καθώς ο εκάστωτε Δήμος θα φτιάχνει στην αρχή του χρόνου μία λίστα με τους εργολάβους που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και απο εκεί με κλήρωση ( η οποία θα γίνεται με αλγόριθμο στο Υπουργείο) θα βγαίνει αυτός που θα του ανατεθεί το έργο. Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός ότι όποιος κληρώνεται,  δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην αμέσως επόμενη κλήρωση για ανάληψη κάποιας εργολαβίας. “Πλέον υπάρχει διαφάνεια και ισότητα όσον αφορά τις αναλήψεις εργολαβιών” ήταν τα λόγια του.

Ο κ. Μινέτος, αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος στο Αργοστόλι και τις θέσεις στάθμευσης, τις τελευταίες ετοιμασίες στο Δημοτικό Γηροκομείο για να υποδεχθεί τους τροφίμους, και σε άλλα ζητήματα της αρμοδιότητας του.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Μινέτου

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250