O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, στον Inkefalonia 103,9 για τα ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 09:39

O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, στον Inkefalonia 103,9 για τα ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά

 

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για τα ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά.

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στο ζήτημα του Δευτεροβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου στα σχολεία της Κεφαλονιάς, που εδώ και αρκετά χρόνια - και πολί σωστά- το έχει αναγάγει σε μείζον ζήτημα, με αφορμή την άφιξη του Δρ. Στέφανου Δρίτσου, με τον οποίο έκαναν αυτοψία σε σχολεία του Αργοστολίου και του Ληξουρίου.

Επίσης αναφέρθηκε στην επικείμενη συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού κας Λίνα Μενδώνη, την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, όσον αφορά τον Μυκηναϊκό Τάφο στα Τζαννάτα και την προσπάθεια ανάδειξης και ολοκλήρωσης του έργου.

Όπως τόνισε, είναι αισιόδοξος ότι θετικές ειδήσεις θα βγουν από αυτή την συνάντηση! Αναφέρθηκε επίσης στην «Εργολαβία σκούπα» στην Παλική , το μεγάλο στοίχημα του δρόμου Αργοστόλι – Πόρος, καθώς επίσης και τα έργα οδικής ασφάλειας για την Κεφαλονιά και τα Ιόνια Νησιά.

Ακούστε παρακάτω τα όσα  δήλωσε: