Πρωτόγνωρες αποφάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 11:49

Πρωτόγνωρες αποφάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι χθεσινές πολλαπλές συνεδριάσεις, όσον αφορά τους απολογισμούς των πρώην δήμων Κεφαλονιάς. Ναι μεν, αλλά... Οι εγκρίσεις λοιπόν των απολογισμών όλων των πρώην δήμων ναι μεν πέρασαν, εντούτοις παρατηρήθηκε το εξής παράδοξο. Ενώ στην οικονομική επιτροπή, όλοι οι απολογισμοί ψηφίστηκαν κανονικά, στη χθεσινή συνεδρίαση οι απολογισμοί ψηφίστηκαν από τα ίδια άτομα με επιφύλαξη! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Παράλληλα, με επιφύλαξη ψήφισαν τους απολογισμούς των ίδιων τους των πρώην δήμων και οι πρώην Δήμαρχοι Ερίσσου (Κουταλά), Πυλάρου (Κοτσιλίνης) αλλά και των Ομαλών (Ματιάτος), πράγμα πρωτόγνωρο για το δημοτικό συμβούλιο.

Και έχει ενδιαφέρον, παρακάτω να ακούσετε τις τοποθετήσεις των συμβούλων σχετικά με το θέμα των απολογισμών των πρώην δήμων.

Από εκεί και πέρα και για άλλη μία φορά πάντως υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Βασίλη Καμπίτση, ο οποίος είχε ως «κόκκινο πανί» τους τρεις συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Μάλιστα, ο κ. Καμπίτσης αποκάλεσε τους τρεις «παλαιοκομματικούς» προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους, αλλά και την αντίδραση του Διονύση Αραβαντινού, ο οποίος προσπαθούσε να τον επαναφέρει.

Koutala

Τοποθέτηση Κατερίνας Κουταλά για προϋπολογισμό τριμήνων by Inkefalonia.gr 2012 (3)

Giskinis2

Τοποθέτηση Νίκου Γκισγκίνη απολογισμοί πρώην Δήμων by Inkefalonia.gr 2012 (3)

Kotsilinis

Τοποθέτηση Μάρκου Κοτσιλίνη απολογισμοί πρώην Δήμων by Inkefalonia.gr 2012 (3)

Parisis

Τοποθέτηση Αλέξανδρου Παρίση απολογισμοί πρώην Δήμων by Inkefalonia.gr 2012 (3)

Mixalatos

Τοποθέτηση Θεόφιλου Μιχαλάτου απολογισμοί πρώην Δήμων by Inkefalonia.gr 2012 (3)