Αναβαθμίζονται οι συγκοινωνίες στο Αργοστόλι! Θα τοποθετηθούν 19 νέες στάσεις στην αστική γραμμή του ΚΤΕΛ (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 18:07

Αναβαθμίζονται οι συγκοινωνίες στο Αργοστόλι! Θα τοποθετηθούν 19 νέες στάσεις στην αστική γραμμή του ΚΤΕΛ (video)

 

Η νέα δημοτική Αρχή Αργοστολίου, έχει ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών της πόλης.

Χθες κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, ήρθε το θέμα της αγοράς 19 νέων Στάσεων της αστικής γραμμής του ΚΤΕΛ μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Εισηγητής ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός:

Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως; Υποβολή αιτήματος ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», Πρόσκληση V – «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας» της δράσης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ»

Ο κ. Τσιλιμιδός τόνισε πως το έργο Θα εξυπηρετήσει την αστική γραμμή του ΚΤΕΛ οι στάσεις θα είναι 19 και θα είναι οι εξής: Αγορά, Πορθμείο, Καββαδίας, Ξενία, Λάσση, Γραδάκια, Παλιοσταφίδα, Σπήλαιο Αγίου Γερασίμου, Μακρύς Γιαλός, Πλατύς Γιαλός, Διαστάυρωση Αεροδρομίου, Αεροδρόμιο,2 στις Αμμες και στον Αη Χέλη.

Προϋπολογισμός για την τοποθέτηση μαζί με ΦΠΑ θα είναι 77.624 ευρώ και τα 50.000 ευρώ θα έρθουν μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Το θέμα πέρασε ομόφωνα.

Γιώργος Χαλαβαζής 

https://www.youtube.com/watch?v=eH74FJJQ4O8

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250