Ευχές Δημάρχου Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 21:07

Ευχές Δημάρχου Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα

Μήνυμα Χριστουγέννων

 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το τέλος αυτής της χρονιάς σηματοδοτεί και το ουσιαστικό ξεκίνημα της δεύτερης και ιδιαίτερα απαιτητικής θητείας μας ως Δημοτικής Αρχής της Ιθάκης. Με ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και δυνατό Δημοτικό Συμβούλιο που εσείς αναδείξατε συνεχίζουμε στο τιμόνι, πιστοί στις αρχές μας για κοινωνική σταθερότητα, ανεκτικότητα και συνεργασία.

Οι Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν σε όλους μας ένα ωφέλιμο διάλειμμα από την καθημερινότητα, για να πάρουμε δύναμη και επανέλθουμε με σθένος στην εξυπηρέτηση των καθηκόντων μας.

Θέλω, όμως, να μην ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ’ όλα Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς. Αυτές τις γιορτινές μέρες ας σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά ή κοινωνικά προβλήματα, με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας, κάνοντας ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.Με αυτές τις σκέψεις και με πίστη στις δυνάμεις μας εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της σταθερά καλύτερες κι ελπιδοφόρες προοπτικές για το Νησί της Ιθάκης, για τη Νεολαία μας, για τους επαγγελματίες μας, για όλους όσοι καθημερινά ζούμε και μοχθούμε για μια καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη ζωή στο νησί μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2020.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γερ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ