ΑΝΑΣΑ: Αδιαφορία της Περιφερειάρχη και της Κυβέρνησης για το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 12:57

ΑΝΑΣΑ: Αδιαφορία της Περιφερειάρχη και της Κυβέρνησης για το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο

Το Ληξούρι και η Παλλική δέχονται μια εντελώς απαξιωτική συμπεριφορά από την Περιφερειακή αρχή Κράτσα-Σπύρου-Αλεξάκη και τους κυβερνητικούς παράγοντες στην περίπτωση της κρίσης που σοβεί στην λειτουργία του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου.

Για τον λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του προχωρεί σε πρόγραμμα κινητοποιήσεων τοπικά και στην Αθήνα και ταυτόχρονα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την Περιφερειάρχη, τον υπουργό και τον βουλευτή για απαράδεκτη στάση προκλητικής αδιαφορίας.

Η ΑΝΑΣΑ στηρίζει ανεπιφύλακτα τον ενωτικό αγώνα του Ληξουρίου και της Παλλικής και το δικαίωμα τους για παροχή ικανής δημόσιας περίθαλψης.

Η Περιφερειακή Αρχή ΑΝΑΣΑ βοήθησε ενεργά το Μαντζαβινάτειο, είτε με την κατανομή ποσού 1,8 εκατ. ευρώ από την δωρεά της Περιφέρειας Αττικής για το έργο της στατικής αποκατάστασης, είτε με την παροχή μηνιαίου επιδόματος σε αγροτικούς και επικουρικούς γιατρούς ως κίνητρο παρουσίας.

Η ΑΝΑΣΑ καλεί την περιφερειακή αρχή Κράτσα-Σπύρου-Αλεξάκη να αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης της και να προστρέξει στο πλευρό του Δημοτικού Συμβουλίου, των γιατρών, των νοσηλευτών και των κατοίκων της περιοχής.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ