Ο Δήμος Ληξουρίου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 12:52

Ο Δήμος Ληξουρίου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Ο Δήμος Ληξουρίου ως ένας τόπος που έχει ζήσει τις συνέπειες ενός σεισμού αλλά ταυτόχρονα γνωρίζοντας την αξία της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης , θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στο δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας μετά τον καταστρεπτικό σεισμό , ξεκινά τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, λάδι συσκευασμένο, αλάτι, γάλα μακράς διάρκειας, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδι, αλεύρι , εμφιαλωμένο νερό.

ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ: παπλώματα και κουβέρτες σε καλή κατάσταση

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: παιδικά μπουφάν και ενηλίκων, παπούτσια παιδικά και ενηλίκων, παντελόνια και χοντρές μπλούζες παιδιών και ενηλίκων , κάλτσες , σκούφους , κασκόλ κτλ

ΦΑΡΜΑΚΑ: παυσίπονα, γάζες επιδέσμους, βαμβάκι, αντισηπτικά, αναλγητικά, αντιπυρετικά.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, πάνες μωρών και ενηλίκων, μωρομάντηλα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Θερμή παράκληση, τα κλινοσκεπάσματα και τα είδη ρουχισμού να είναι καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους και δε μπορούν να τα περιποιηθούν.

Επίσης τα είδη να προσκομίζονται συσκευασμένα είτε σε μικρές κούτες είτε σε νάϊλον σακούλες που κλείνουν ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η μεταφορά τους.

Όλα τα είδη θα συγκεντρώνονται στο πρώην ΠΙΚΠΑ στο γραφείο της "Βοήθειας στο σπίτι" μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Ληξουρίου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ