O Σωτήρης Κουρής απαντά στην ανακοίνωση των Αναπληρωτών - Ωρομισθίων - Ανέργων Εκπαιδευτικών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 19:22

O Σωτήρης Κουρής απαντά στην ανακοίνωση των Αναπληρωτών - Ωρομισθίων - Ανέργων Εκπαιδευτικών

Μ' έκπληξη πληροφορούμαι την ανακοίνωση των "Αναπληρωτών- Ωρομισθίων-Ανέργων Εκπαιδευτικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης" για τον εμπαιγμό και τις προτεραιότητες των πολιτικών μου ενεργειών, που αποτελούν στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου.

Πιστεύω ότι «ο καθένας μας ότι έχει προσφέρει» όπως ανέφερε και ο συντοπίτης μας Ανδρέας Λασκαράτος αλλά και επειδή τα γραπτά μένουν θέλω να πληροφορήσω τους συμπολίτες μου ότι μετά από επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ κ. Γεωργόπουλου και των Αναπληρωτών Καθηγητών, και το αίτημα των εκπαιδευτικών για σίτιση στο εστιατόριο του ΤΕΙ και εφόσον μου παραδόθηκε σχετικός κατάλογος των δικαιούχων εκπαιδευτικών, έστειλα επιστολή στο πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Ν. Μαραβέγια με το συγκεκριμένο αίτημα, ο οποίος απάντησε στις 9 Νοεμβρίου γνωρίζοντας μας απόφαση της Διοικούσας Επιτροπή του ΤΕΙ σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η χορήγηση δικαιώματος σίτισης σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στους χώρους εστίασης του ΤΕΙ έναντι ανταλλάγματος. Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Διονύση Γεωργόπουλο με τον οποίο γίνονταν οι σχετικές συνεννοήσεις, για την απάντηση του ΤΕΙ.

Οι πολίτες ας κρίνουν αν οι ενέργειές μου, αποτελούν εμπαιγμό των Αναπληρωτών-Ωρομισθίων-Ανέργων Εκπαιδευτικών Κεφαλονιάς & Ιθάκης και στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250