Σπύρος Πεφάνης: «Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κεφαλονιά, όχι μόνο Ιούλιο – Αύγουστο…» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 10:17

Σπύρος Πεφάνης: «Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κεφαλονιά, όχι μόνο Ιούλιο – Αύγουστο…» (Ηχητικό)

 Για επέκταση της πολιτιστικής περιόδου μίλησε στον Inkefalonia 103,9 o νέος πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ 

Στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης.

Ο κ. Πεφάνης ανέπτυξε το όραμά του και τις ιδέες του για τον Πολιτισμό του νησιού μας, λέγοντας πως: «πρέπει να στρέφουμε τα παιδιά από μικρά στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και πρέπει να δίνουμε τις ευκαιρίες να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες και να μην αποκλείουμε κανέναν» ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όπως τόνισε θεωρεί ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Πολιτιστικών Συλλόγων είναι η «στέγη» και πάνω σε αυτό δήλωσε πως η ΚΕΔΗΚΕ θα είναι δίπλα σε όλους τους συλλόγους σε αυτό το ζήτημα. Παράλληλα, ανέφερε πως και στο θέμα των γηπέδων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο ζήτημα της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οσον αφορά τα Πολιτιστικά δρώμενα, ο κ. Πεφάνης υποστήριξε πως: "η… πολιτιστική σεζόν στην Κεφαλονιά, δεν πρέπει να υπάρχει μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουλίου και Αυγούστου, αλλά να διευρυνθεί και τους χειμερινούς «νεκρούς» μήνες, ώστε ο Κεφαλονίτης να έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να «βγαίνει από το σπίτι του» και να συμμετέχει, να ψυχαγωγείται και να διασκεδάζει".

Μάλιστα, ανέφερε πως: "Στόχος του φέτος είναι το Αργοστόλι και τα υπόλοιπα χωριά να στολιστούν και να μπουν σε… Χριστουγεννιάτικη διάθεση πολύ νωρίτερα απ’ ο,τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια".

Πρόσθεσε πως το «κομμάτι του αθλητισμού» θα τρέχει ο αξιόλογος Δημήτρης Κουμαριώτης που είναι γνώστης του αντικειμένου και αγαπάει τον αθλητισμό.

Ο κ. Πεφάνης που εκλέχθηκε με την Δημοτική παράταξη «Για την Επόμενη Μέρα» του κ. Μάκη Φόρτε, μίλησε με καλά λόγια για την κίνηση του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου να στείλει τους επικεφαλείς επιστολές συνεργασίας, ώστε ο Δήμος να πάει μπροστά, όπως επίσης για το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου που από τις πρώτες συνεδριάσεις του δείχνει μία σαφέστατη ποιοτική αναβάθμιση! Παράλληλα, μίλησε με καλά λόγια και για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλα Βαλιανάτο.

Ο κ. Πεφάνης, μιλώντας για την διαδρομή του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του ως πρόεδρος της ΔΕΠΑΨ Αργοστολίου, το «ζύμωμά» του μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Μπάλλος», τις συμμετοχές του σε τοπικές θεατρικές ομάδες, ενώ φάνηκε άσβεστη και η φλόγα να προσφέρει σε αυτό το νέο πόστο που έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250