Δήμος Αργοστολίου: Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας Βλαχάτων»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 18:31

Δήμος Αργοστολίου: Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας Βλαχάτων»

 

  1. Με απόφαση Δημάρχου πραγματοποιήθηκε η κατάταξη του προσωπικού του Δήμου σε θέσεις του μεταβατικού Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών. Με τη δημοσίευση της ανωτέρω απόφασης σε ΦΕΚ θα πραγματοποιηθεί και η στελέχωση των υπηρεσιών από τους αρμόδιους υπαλλήλους (Απόφαση Δημάρχου 12/440/09-09-2019).
  2. Με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε αναπληρωτής Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τσιλιμιδός. (Απόφαση Δημάρχου 15/694/11-09-2019, ΑΔΑ: ΩΛΥΒ46ΜΓΤΤ-ΗΒΘ).
  3. Ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου παρευρέθηκαν σε τελετές αγιασμού σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος μαζί με τον Αντιπερφερειάρχη κ. Τραυλό και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπούμη, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Δημήτριου, παρευρέθησαν στην τελετή Αγιασμού του Β΄ Γυμνασίου Αργοστολίου και του ΕΠΑΛ.
  4. Στις 12-09-2019 υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποπεράτωση Ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας οικισμού Βλαχάτων» μεταξύ του Δήμου μας και της αναδόχου εταιρείας ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 123.991,95 € (χωρίς ΦΠΑ) το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και τη ΣΑΤΑ.
  5. Πραγματοποιήθηκε η σήμανση των διαγραμμίσεων των οδοστρωμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης του Αργοστολίου, καθώς και έξω από τις σχολικές μονάδες. Παράλληλα συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
  6. Οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, την Αντιπεριφέρεια, την Εθελοντική Ομάδα Πυλάρου και τους κατοίκους της κοινότητας Νυφίου συμμετείχαν αποτελεσματικά στην κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη θέση Λαγκάδα και πλησίον της κοινότητας Νυφίου.
  7. Την Παρασκευή ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπούμης Ιωάννης και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας κ. Θανάσης Ευστάθιος επισκέφτηκαν το Δήμαρχο και του παρουσίασαν το Ειδικό Σχέδιο Δράσης τροχονομικής αστυνόμευσης αστικών και περιαστικών περιοχών με διακριτικό τίτλο «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» που στοχεύει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Από το Γραφείο Δημάρχου

VLAHATA2

 

thumbnail 1




00 inkefalonia general ad 300X250