Απάντηση Νίκου Ανουσάκη σε δημοσίευμα: "Εχει ανακαλέσει την παραίτησή του ο Σπύρος Κουνάδης"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 13:47

Απάντηση Νίκου Ανουσάκη σε δημοσίευμα: "Εχει ανακαλέσει την παραίτησή του ο Σπύρος Κουνάδης"

Την απάντησή του σε πρόσφατο δημοσίευμα έδωσε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νίκος Ανουσάκης. Μάλιστα όπως τονίζει στο κείμενό του έχει ανακαλέσει την παραίτησή του ο Σπύρος Κουνάδης. Πιο αναλυτικά τονίζει:   Aπάντηση σε αστειότητες εμπειρικής δημοσιογράφου κυρίας Χιόνη... Για άλλη μια φορά η κυρία Χιόνη, που διατηρεί την γνωστή ιστοσελίδα «kefaloniapress», δικαίωσε τον προσωνύμιο της «κυρίας με τα κίτρινα» αφού διατηρεί ένα διαδικτυακό τόπο μόνιμης και διαρκούς παραπληροφόρησης...

Δεν της έφθαναν λοιπόν οι άπειρες διαψεύσεις μέχρι σήμερα και το γεγονός ότι κατόπιν αυτών οι μόνοι που δίνουν βάση πλέον στα γραφόμενά της είναι οι αφελείς, αποφάσισε να ... «εκδώσει και πόρισμα ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι πλέον άκυρες λόγω μη αντικατάστασης του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου Σπύρου Κουνάδη»... Αν όμως η δύστυχη έκανε αυτό που επιβάλει η δεοντολογία, αν δηλαδή επικοινωνούσε θεσμικά μαζί μου για να διασταυρώσει την ανάλυση του ... «ανώνυμου δημότη», θα είχε γλιτώσει και τον έσχατο διασυρμό...

Ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Κουνάδης έχει ανακαλέσει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς με αναλυτικό και τεκμηριωμένο σκεπτικό στο οποίο αιτιολογεί την απόφασή του, ήδη από τις 22/10/2012, οπότε το μόνο που απομένει πλέον στην κυρία Χιόνη είναι «η βουή των γελώτων εις βάρος της καθώς ακόμα μια φορά κατελήφθη κλέπτουσα οπώρας»!

Επίσης στην κυρία Χιόνη, επί χρόνια στενής συνεργάτιδος του Αλέξανδρου Παρίση και νυν φανατικής διώκτριάς του, απομένει και η εμμονή που έχει με το πρόσωπο του νυν Δημάρχου για λόγους που τουλάχιστον στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ προκαλούν γενική ευθυμία.

Η δημοτική αρχή την ώρα που δίνει κάθε μέρα την μάχη της με τα πιεστικά προβλήματα που κληρονόμησε από τους πρώην Δήμους ( υπερχρέωση, γραφειοκρατικά αδιέξοδα κ.λ.π.) και την ώρα που δίνει μεγάλο αγώνα για να συνεχιστούν οι δημοπρατήσεις κι άλλων σημαντικών έργων για τον τόπο δεν μπορεί να αφιερώνει άλλο χρόνο για τα προσωπικά αδιέξοδα της κυρίας Χιόνη οπότε αβίαστα έρχεται στα χείλη η φράση «Άσε μας κουκλίτσα μου»!

Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250