Ευχαριστήριο Γιάννη Λυκούδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 10:22

Ευχαριστήριο Γιάννη Λυκούδη

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας που με τίμησαν την ψήφο τους κατά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Η αγάπη και η στήριξη τους προς το πρόσωπο μου με συγκινεί βαθιά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα προκειμένου ο Αλέξανδρος Παρίσης να εκλεγεί Δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Κεφαλλονιάς κατά τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Σε αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συμμετέχετε και να στηρίξετε τον Αλέξανδρο Παρίση για να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους Λειβαθηνούς και τις Λειβαθηνές που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους υπόσχομαι ότι θα σταθώ αρωγός σε οποιοδήποτε πρόβλημα τους αφορά τον Δήμο μας, από όποιο μετερίζι τον υπηρετήσω, έχοντας την πόρτα μου ορθάνοιχτη για αυτούς και παλεύοντας με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα της παράταξης μας για την Λειβαθώ με μοναδικό σκοπό να την καταστήσουμε περιοχή πρότυπο.

Επίσης συγχαίρω τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τους υποψηφίους που δεν εκλέχτηκαν για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους. Δυστυχώς πολλά άξια στελέχη του συνδυασμού μας δεν θα βρίσκονται στο νέο Συμβούλιο, εξαιτίας του εκλογικού συστήματος, όμως είμαι βέβαιος ότι και αυτά θα κληθούν να βοηθήσουν στην συνέχιση του δύσκολου έργου μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με στήριξε και παράλληλα με ανέχτηκε κατά την διάρκεια του δύσκολου προεκλογικού αγώνα και τους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δε θα είχα αναδειχθεί πρώτος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς.

                                                                                                                                                                  Με εκτίμηση

                                                                                                                                                    Γιάννης Θεοφίλου Λυκούδης

                                                                                                                                                                      Δικηγόρος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250