Ο Θεόφιλος, οι επιχειρήσεις και οι 117 Κεφαλονίτες παραγωγοί (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 22:53

Ο Θεόφιλος, οι επιχειρήσεις και οι 117 Κεφαλονίτες παραγωγοί (VIDEO)

Στην επιχειρηματική του δραστηριότητα αναφέρθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου με την παράταξη "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ", κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συνεργασία των επιχειρήσεων του με 117 Κεφαλονίτες παραγωγούς οι οποίοι διοχετεύουν τα προϊόντα τους μέσω της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Super Market , την οποία εκπροσωπεί.

Ουσιαστικά ο Θεόφιλος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για έναν πολύ σημαντικό τομέα της δραστηριότητας του, η οποία ενισχύει τους ντόπιους παραγωγούς.

Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι 117 οικογένειες οι οποίες βρίσκουν όλα αυτά τα χρόνια ένα σταθερό, έντιμο και συνεπή συνεργάτη για να πωλούν την παραγωγή τους.

Την ίδια ημέρα , κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης είχε υποστηρίξει ότι βάλλεται η επιχειρηματική του δραστηριότητα για πολιτικούς λόγους από τους αντιπάλους του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εμφιαλωμένο νερό, το οποίο ως γνωστόν δεν πωλείται μόνο στην αλυσίδα που εκπροσωπεί ο Θεόφιλος, αλλά από όλες (μόνο όμως ο Θεόφιλος στοχοποιείται).

Παράλληλα είχε υποστηρίξει ότι το κέρδος από τις δραστηριότητες του μένει στην Κεφαλονιά , επενδύεται στο νησί μας, και δεν διοχετεύεται στο εξωτερικό, όπως συμβαίνει με άλλες περιπτώσεις.

Δείτε το ενδιαφέρον Video:




00 inkefalonia general ad 300X250