Θρίλερ στο Ληξούρι! Πέρασαν στον β' γύρο Κατσιβέλης - Αραβαντινός

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 01:42

Θρίλερ στο Ληξούρι! Πέρασαν στον β' γύρο Κατσιβέλης - Αραβαντινός

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η καταμέτρηση. Περισσότερο από μιά ώρα περιμέναμε τα αποτελέσματα του Σκηνέα.

Σταθερό προβάδισμα είχε ο Γιώργος Κατσιβέλης, σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης είναι:

Γιώργος Κατσιβέλης "Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου" 1246 ψήφοι
Διονύσης Αραβαντινός "Ληξούρι Παλλική Δράση Προοπτική" 1213 ψήφοι
Βασίλης Ρουχωτάς "Πάλλη Ληξούρι Νέα Αρχή" 1176 ψήφοι
Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτρης Μαντζουράτος 1090 ψήφοι.

Ο λαός μίλησε. Θέλει συνεργασία. Οδηγήστε την πόλη μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.Ακολουθούν δηλώσεις από τους Υποψηφίους Δημάρχους που πέρασαν στον Β' Γύρο της εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή 2 Ιουνίου.

eklo22eklo57

Γιώργος Κατσιβέλης:"Είμαστε στον β γύρο. Ειμαστε πρώτοι με μικροί διαφορά. Δεν χρειάζονται ούτε φανφάρες, ούτε πανηγυρισμοί. Ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη. Ολοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο κόσμος επέλεξε να είμαστε πάρα πολύ κοντά και αυτό κάτι σημαίνει. Πραγματικά εύχομαι στον δεύτερο γύρο να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι για το Ληξούρι που μας έχει ανάγκη όλους".

Διονύσης Αραβαντινός : "Ηταν ένας πολύ δύσκολος προεκλογικός αγώνας. Σε αυτόν τον αγώνα αυτό που τον διέκρινε ήταν ο πολιτικός πολιτισμός, το ήθος, η λογική και η αξιοπρέπεια. Θέλω πραγματικά από βάθη καρδιάς να δώσω συγχαρητήρια στον Βασίλη Ρουχωτά για την πολιτική αξιοπρέπεια που τον διέκρινε. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Μαντζουράτο τον Δημήτρη για την συνέπεια που τον διακρίνει σε κάθε αγώνα που δίνει. πιστεύω ότι ο κόσμος της Παλλικής μας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο, μιά καλύτερη προοπτική για τον τόπο. Είμαι πεπεισμένος ότι η δεύτερη Κυριακή θα φέρει το αποτέλεσμα που ο Ληξουριώτης ποθεί".

Πηγή: Lixouri.gr 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=n0SXcRa6c9A

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ