Διονύσης Αραβαντινός: Επιστολή προς τους ετεροδημότες μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 09:30

Διονύσης Αραβαντινός: Επιστολή προς τους ετεροδημότες μας

Αγαπητοί Ληξουριώτες, Παλικισιάνοι Ετεροδημότες,

Στις 26 Μαϊου οι δημότες του Ληξουριού, οι δημότες της Παλικής, καλούνται να αποφασίσουν για το αύριο του Δήμου μας, για το μέλλον του τόπου μας.

Η υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας τα τελευταία εννέα χρόνια, απαιτεί εγρήγορση, συμμετοχή, σωστές πρωτοβουλίες.

Στην κοινή προσπάθεια ανασύνταξης και ανάταξης της περιοχής μας είναι απαραίτητη η κινητοποίηση όλων μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα: 

- ευέλικτο Δήμο με αξιόπιστες υπηρεσίες ,
- Δήμο που λειτουργεί με ειλικρίνεια και διαφάνεια προς τους δημότες του , 
- Δήμο που τονώνει το συναίσθημα υπερηφάνειας και αγάπης για το Ληξούρι και τα χωριά μας , 
- Δήμο που ενισχύει την επιχειρηματικότητα και αξιοποιεί το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα του απανταχού Ληξουριώτη και Παλικισιάνου .

Αγαπητοί Ληξουριώτες, Παλικισιάνοι Ετεροδημότες,
Είμαστε περήφανοι για όσα έχετε πετύχει, με την εργατικότητα, την δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα, και τη νοικοκυροσύνη σας . Είμαστε ευγνώμονες για τις ευεργεσίες και το ενεργό ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες της Παλικής μας.

Γνωρίζουμε ότι η καταγωγή σας είναι το γόητρό σας και ότι μιλάτε με εκτίμηση και ζέση για το τόπο σας, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Εσείς οι ετεροδημότες είστε οι πρεσβευτές μας και ,σε μεγάλο βαθμό, χάρη σε σας το Ληξούρι και η Παλική έχουν γίνει ξακουστά. Εσείς προβάλλετε την καταγωγή σας, με το παράδειγμά και την προκοπή σας.

Αγαπητοί Ληξουριώτες, Παλικισιάνοι Ετεροδημότες,

Την επόμενη Κυριακή, η ψήφος σας είναι ουσιαστική. 
Όμως περισσότερο ουσιαστική είναι η συμμετοχή σας στα κοινά του τόπου που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε.

Εσάς που προκόψατε μακριά από τον τόπο σας ,εσάς που έχετε εμπειρίες και γνώσεις από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, την κοινωνική σας προσφορά και τους δικούς σας αγώνες, ο Δήμος μας σας χρειάζεται.

Σας χρειάζεται για να προσφέρετε με τις ειδικές γνώσεις και εμπειρίες σας, τις ιδέες, το μεράκι και το όραμά σας στην αναγέννηση του αγαπημένου μας τόπου.

Η παράταξή μας ‘’ΛΗΞΟΥΡΙ- ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’’ πιστεύει στους ετεροδημότες, πιστεύει ότι οφείλει να διατηρεί ανοικτή την επικοινωνία μαζί σας και την επομένη των εκλογών, να ακούει τις αγωνίες σας και να καταγράφει προσεκτικά τις προτάσεις σας για την αναβάθμιση και το νοικοκύρεμα του Δήμου μας.

Πιστεύουμε ότι η νοσταλγία και η αγάπη σας για το τόπο, μπορεί, μέσα από τις ιδέες σας, να μετουσιωθεί σε μοναδική συνεισφορά για την βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και γενικότερα της εικόνας στην περιοχής μας. 
Αυτή είναι και η αναντικατάστατη προσφορά σας στο τόπο μας.

Αυτό που προσδοκούμε από σας, είναι να να ακούσουμε τα δικά σας οράματα και ανησυχίες ,για να κάνουμε το Ληξούρι και την Παλική μας ένα τόπο καλύτερο και πιο ελκυστικό .

Γιατί ο στόχος μας είναι να γίνουν νέες επενδύσεις, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να παραμείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Αγαπητοί Ληξουριώτες, Παλικισιάνοι Ετεροδημότες, 
Σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις δημοτικές εκλογές και να στηρίξετε τον συνδυασμό μας ‘’ΛΗΞΟΥΡΙ-ΠΑΛΙΚΗ ,ΔΡΑΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’’. 
Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ενισχύσουμε τις προοπτικές του Ληξουριού και της Παλικής για ένα καλύτερο αύριο.

Μαζί θα φέρουμε την πραγματική άνοιξη στον τόπο που αγαπάμε.

Διονύσης Αραβαντινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ