Και ο Δημήτρης Διονυσάτος με τον Γιώργο Κατσιβέλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 12:47

Και ο Δημήτρης Διονυσάτος με τον Γιώργο Κατσιβέλη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

"Τίμιος, υπεύθυνος, έντιμος"! Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ένα άνθρωπος με γνώσεις και όρεξη να παλέψει για τον τόπο όπου μεγάλωσε, επαγγέλλεται και κατοικεί. Γι'αυτό και την ομάδα του Γιώργου Κατσιβέλη την στελεχώνουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην κοινωνία μέσα από τις επαγγελματικές τους δράσεις.

Ο Δημήτρης Διονυσάτος είναι από αυτούς τους ανθρώπους και με την ανακοίνωσή του, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους διάλεξε να συμπορευτεί με τον Γιώργο Κατσιβέλη.

Τον καλοσωρίζουμε στην παράταξη μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητάς του.

Αγαπητοί Συμπολιτισσες και Συμπολίτες

Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Γιώργο Κατσιβελη υποψήφιο Δήμαρχο και Επικεφαλή του Συνδυασμού "Δύναμη Αξιοπιστίας και Προοδου" για την πρόταση του να ενταχθώ και να αγωνιστώ στο πλευρό του για τα κοινά του τόπου μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την πρόταση του την δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη διότι στο πρόσωπο του Γιώργου διακρίνω την τιμιότητα, υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη.

Προσωπικά από μικρό παιδί έμαθα να αγωνίζομαι για τους στόχους μου. Τον τόπο μου τον αγαπάω και δεν σκέφτηκα ούτε μια φορά να φύγω από αυτόν που μου έχει προσφέρει τόσα πολλά. Έτσι λοιπόν και τώρα θα αγωνιστώ στο πλευρό του κ. Γιώργου Κατσιβελη για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας. Έτσι ώστε η επόμενη γενιά από εμάς να βρει έτοιμες βάσεις για δημιουργία και ανάπτυξη.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου

ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου

Με εκτίμηση

Για τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ"

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ