Επτανησιακή Πρωτοβουλία: «Δηλώνουμε, αυτονόητα, παρόντες και συμμέτοχοι σε έναν ζωντανό διάλογο με τους συνυποψήφιους περιφερειάρχες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 18:46

Επτανησιακή Πρωτοβουλία: «Δηλώνουμε, αυτονόητα, παρόντες και συμμέτοχοι σε έναν ζωντανό διάλογο με τους συνυποψήφιους περιφερειάρχες»

Ανακοίνωση απο την παράταξη του Αλέξη Αλεξάκη 

 Εδώ και ένα μήνα συμμετέχουμε σε ένα διάλογο για τη συμμετοχή μας σε τηλεδιάλογο που πρότεινε η ΕΡΤ, με τη συμμετοχή των υποψήφιων περιφερειαρχών.

Φυσικά αποδεχτήκαμε την πρόταση.

Ενημερωθήκαμε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στην Κέρκυρα.

Πριν 5 ημέρες ξαφνικά ενημερωθήκαμε ότι ο τηλεδιάλογος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Επαναλαμβάνουμε τη βούλησή μας να συμμετάσχουμε σε έναν δημόσιο διάλογο, που θα βοηθήσει τους πολίτες των Επτανήσων να διαμορφώσουν άποψη για τις ευθύνες της κατάστασης που βιώνουμε στα νησιά μας και έχουν σχέση με τη διαχείριση και τι ς πολιτικές του παρελθόντος, αλλά κυρίως, να αποκτήσουν γνώμη για τις δυνατότητες και την προοπτική που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα στα Επτάνησα.

Κάθε δημόσια διεργασία αποτύπωσης των απόψεων και των θέσεων των στελεχών του δημόσιου βίου συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτών με κρίση και γνώμη.

Δηλώνουμε, αυτονόητα, παρόντες και συμμέτοχοι σε έναν ζωντανό διάλογο με τους συνυποψήφιους, όπως καθημερινά κάνουμε με όλους τους πολίτες του Ιονίου, όπως πρότεινε η παράταξη Α.Ν.Α.Σ.Α.

Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουμε την πραγματοποίηση τηλεσυνάντησης με το συντονισμό και την ευθύνη του δημόσιου φορέα ενημέρωσης (Ε.Ρ.Τ), ώστε να διασφαλίζονται όλοι οι όροι διαφάνειας, αξιοπιστίας και αμεροληψίας.

Από το Γραφείο Τύπου