«ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»: Αόριστη η πρόσκληση για ανοικτή συζήτηση - debate από το συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 18:40

«ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»: Αόριστη η πρόσκληση για ανοικτή συζήτηση - debate από το συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α.

 

Σε μία ακόμη προσπάθεια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού εκ μέρους του συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α. και του απερχόμενου Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου, απεστάλη σε όλους τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων των Ιονίων Νήσων μία αόριστη πρόσκληση για τη διεξαγωγή ανοικτής συζήτησης – debate, που δε καθορίζει ούτε το χρόνο, ούτε τον τόπο, αλλά ούτε και τον ή τους τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς, που προτείνει η ΑΝ.Α.Σ.Α., να διεξαχθεί ο ανοιχτός διάλογος των υποψηφίων Περιφερειαρχών.

Για ακόμη μία φορά ο κύριος Γαλιατσάτος, ακολουθώντας τα χνάρια της παραπαίουσας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί, μη έχοντας καθορίσει επίσημα, τη διεξαγωγή ανοικτής συζήτησης – debate, χρησιμοποιώντας μία λανθάνουσα και τετριμμένη επικοινωνιακή διαχείριση της αποτυχημένης πολιτικής του.

Να υπενθυμίσουμε στην ΑΝ.Α.Σ.Α., ότι ο δημόσιος διάλογος, αποτελεί για τον Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», βασική αρχή και είναι επιθυμητός και ευπρόσδεκτος, αρκεί να μην είναι τέχνασμα επικοινωνιακών, αόριστων «ελιγμών» και να έχει πραγματικό χρόνο και τόπο της διεξαγωγής του.

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250