«ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ»: Νέος συνδυασμός για το τοπικό συμβούλιο Διλινάτων - Οι υποψήφιοι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 14:18

«ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ»: Νέος συνδυασμός για το τοπικό συμβούλιο Διλινάτων - Οι υποψήφιοι

«ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ»

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το χωριό μας, συμμετέχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 ενώνοντας τις δυνάμεις μας, κάνοντας στην άκρη  τις κομματικές ταυτότητες, δημιουργώντας   το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ», θέλοντας να ενώσουμε το χωριό μας και να το κάνουμε «ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΞΑΝΑ».

Εμείς, ως υποψήφιοι του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ» διεκδικούμε τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο της Κοινότητας Διλινάτων θέλοντας να εκπροσωπήσουμε τους πολίτες που έχουν όραμα και θέλουν να γίνουν μαζί μας κοινωνοί των αλλαγών στην περιοχή μας. Τα τοπικά συμβούλια έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες (αρ. 83 Ν.4555/2018) και επαφίενται στα άτομα που τα αποτελούν να τις ενεργοποιήσουν. Όλα κρίνονται από την εφαρμογή τους και από τους ανθρώπους που πλαισιώνουν έναν θεσμό και ένα σύστημα.

Παρατηρούμε στο χωριό  μας τα τελευταία εννιά χρόνια  να μένει στάσιμο και να βαλτώνει από τις πολιτικές και πρακτικές της παρούσας δημοτικής αρχής. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν τόπο μοναδικό, ένα τόπο ιστορικό με εκπληκτικό τοπίο και φυσικό περιβάλλον. Έναν τόπο με ανεξάντλητες δυνατότητες, ένα ΧΩΡΙΟ  που μπορεί και πρέπει να γίνει ξανά το Μεγάλο χωριό της Κεφαλονιάς, διεκδικώντας την χαμένη μας ταυτότητα.

Με εκτίμηση,

ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

dilinata




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ