Ο Γιάννης Σολωμός υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 11:20

Ο Γιάννης Σολωμός υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Δήλωση Υποψηφιότητας

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Σε λίγες εβδομάδες στον τόπο μας θα διεξαχθούν αυτοδιοικητικές εκλογές. Δυστυχώς η απώλεια του δήμου μας τα τελευταία χρόνια και η πλήρης απαξίωση και εγκατάλειψη η οποία εντάθηκε μετά τους οδυνηρούς σεισμούς του ’14, δημιούργησε μια πολύ δυσχερή κατάσταση για την επαρχία μας. Κρίσιμα θέματα που αφορούσαν τον τόπο μας, την ανάπτυξή του και την προοπτική του, δεν αντιμετωπίστηκαν. Σήμερα πλέον ως επαρχία Πάλλης είμαστε ουραγοί στην ανάπτυξη των νησιών μας. Το Ληξούρι και τα χωριά του, πλήρωσαν με ακριβό τίμημα την δημιουργία του ενός και μοναδικού Δήμου στο Νομό μας. Μεγάλα ζητήματα, όπως η τουριστική αναπτυξη της περιοχής μας, το θέμα του ΤΕΙ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο,το Δημοτικό θέατρο,το κέντρο νεότητας,η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη,οι εργατικές κατοικίες,οι σχολικές μοναδες, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η τόνωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αλλά και προβλήματα κοινωνικής πρόνοιας δεν έτυχαν της ορθής αντιμετώπισης τα τελευταία χρόνια από την Πολιτεία και την τωρινή δημοτική αρχή. 

Σήμερα όμως μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την επανασύσταση του δήμου μας, δημιουργούνται νέες προοπτικές για το Ληξούρι και τα χωριά του. Ο νέος δήμος πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο νέων προοπτικών ανάπτυξης και δημιουργίας για την περιοχή μας.  Ο δήμος πλέον Ληξουρίου είναι γεγονός και όλοι μαζί παραμερίζοντας κομματικές αντιπαραθέσεις, μπορούμε να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης, πολιτιστικής δημιουργίας και ευημερίας για τους συμπολίτες μας. 

Για να πετύχουμε όλοι μαζί ως κοινωνία και ως τόπος σε αυτή τη νέα ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας, απαιτείται η συμμετοχή όλων μας. Γι’ αυτό αποφάσισα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να θέσω υποψηφιότητα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του άξιου συμπολίτη μας Διονύση Αραβαντινού.Όπλα μου  θα είναι ο σεβασμός στον πολίτη,το ήθος,η διαφάνεια αλλά και οι καινούριες ιδέες,προτάσεις,πρωτοβουλίες.

Χρέος μας να δώσουμε ξανά ζωή σε αυτόν τον τόπο.Το επιβάλλει η ιστορία και ο πολιτισμός του. Για αυτό ζητώ τη συμπαράσταση και στήριξή σας.

ΛΗΞΟΥΡΙ   7/5/2019

ΜΕ ΤΙΜΗ                           

Σολωμός Ιωάννης του Σπύρου

Πτυχιούχος Φυσικός Πανεπιστημίου Αθηνών

                                




00 inkefalonia general ad 300X250