Ο Δήμος Κεφαλονιάς δημοπρατεί τη διαμόρφωση του Πεζόδρομου Σκάλας έργο 1 εκατ. ευρώ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:27

Ο Δήμος Κεφαλονιάς δημοπρατεί τη διαμόρφωση του Πεζόδρομου Σκάλας έργο 1 εκατ. ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και η Δημοτική Αρχή βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την δημοπράτηση και τρίτου μεγάλου έργου για το νησί μας, μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός.

Έτσι μετά την δημοπράτηση του έργου της «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ" συνολικού προυπολογισμού 832.000 ευρώ, την δημοπράτηση του έργου "Αγροτική Οδοποιία στην πυρόπληκτη περιοχή Δ.Ε. Ελειού – Πρόννων" συνολικού προυπολογισμού 495.000 ευρώ, ανακοινώνεται για τις 20 Νοεμβρίου η δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση Κοινοχρήστων Χώρων της Τοπικής Κοινότητας Σκάλας» συνολικού προυπολογισμού 999.929,15 ευρώ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο πνοής για την περιοχή της Σκάλας με την μετατροπή σε πεζόδρομο του κεντρικού δρόμου της πόλης, κάτι που θα οδηγήσει σε συνολική αναμόρφωση της εικόνας της περιοχής, η οποία κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες τουρίστες.

Η δημοπράτηση και τρίτου μεγάλου έργου στην σειρά, σε λιγότερο από ένα μήνα, εντάσσεται στην λογική των εξαγγελιών της Δημοτικής Αρχής, ότι ο χειμώνας που μας έρχεται, ακόμη και εάν βρισκόμαστε στο μέσο μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, θα είναι ο χειμώνας των μεγάλων έργων για το νησί μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ετικέτες: