Ο Αντώνης Κουρούκλης υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 11:33

Ο Αντώνης Κουρούκλης υποψήφιος με τον Διονύση Αραβαντινό στο Ληξούρι

Ανακοίνωση υποψηφιότητας δημοτικού συμβούλου

Αγαπητοί συνδημότες.
Για την αναστροφή της φθίνουσας πορείας του τόπου μας, επιτακτική είναι πλέον η επίλυση των προβλημάτων , που όλοι γνωρίζουμε. Η λύση των θεμάτων που συζητάμε και μας απασχολούν καθημερινά, φαίνεται δυστυχώς να είναι μακριά, ενώ για άλλα η λύση τους θα πρέπει να ξεκινήσει από λευκό χαρτί. Η αντιμετώπιση κάθε ενός από αυτά, απαιτεί οργάνωση, μελέτη, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά από τους συμπολίτες που θα κλιθούν να οδηγήσουν τον νέο μας Δήμο, στα πρώτα του βήματα προς στην ανάπτυξη.
Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Διονύση Αραβαντινού, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ληξούρι Παλική Δράση Προοπτική». Εγώ προσωπικά στο πλευρό του κ. Αραβαντινού θα βοηθήσω με όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις, έτσι ώστε ο συνδυασμός μας να είναι νικηφόρος, ο νέος Δήμος μας να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και να έχει το μέλλον που του αρμόζει.

Βιογραφικό σημείωμα. 
Γεννήθηκα στο Αργοστόλι το 1973. Σπούδασα στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Ζω και δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ληξούρι. Από το 1998 έως το 2003 εργάστηκα στο έργο Κτηματογράφησης Ληξουρίου, από το 2003 έως το 2009 εργάστηκα στην Αναπτυξιακή Εταιρία Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στον τομέα διαχείριση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Από το 2011 είμαι μέλος του Εθνικού Μητρώου Αξιολογητών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και εργάζομαι ως συνεργάτης του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας. Από το 2018 είμαι μέλος του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών και από το 2019 είμαι Επιθεωρητής κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων. 
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε αγώνες τριάθλου μεγάλων αποστάσεων και είμαι μέλος αθλητικών συλλόγων δρομέων, ποδηλασίας και μαραθώνιας κολύμβησης. 
Έχω μία κόρη, την Αντέλα 13 ετών.




00 inkefalonia general ad 300X250