Σάμη: Με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» και η Πόπη Μήλλα-Καλλιβωκά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:10

Σάμη: Με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» και η Πόπη Μήλλα-Καλλιβωκά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Επειδή πιστεύω στον ενεργό πολίτη, σ΄αυτόν που μάχεται, διεκδικεί και οραματίζεται και γι΄αυτό το λόγο πετυχαίνει . Επειδή δεν υπήρξα, ούτε είμαι  επαγγελματίας πολιτικός , ούτε προσκολλημένη σε «καρέκλες» και κομματικούς φραγμούς . Με μόνο κίνητρό μου την επιθυμία μου να βοηθήσω να γίνει το καλύτερο για την περιοχή μας και  με στόχο την ανοικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των συμπολιτών μας , αποφάσισα να είμαι για πρώτη φορά υποψήφια στις δημοτικές εκλογές για το  Δήμο Σάμης με το συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες “ του Στέλιου Σπαθή .

ΛΙΓΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γεννήθηκα στην Κεφαλονιά το 1966. Τελείωσα το Λύκειο Σάμης και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Οικονομικής Κατεύθυνσης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έκτοτε κατοικώ μόνιμα στα Γριζάτα . Είμαι παντρεμένη και έχω δυο γιούς φοιτητές.

          Έχω παρακολουθήσει προγράμματα επιμορφωτικών σεμιναρίων για συμβούλους τοπικής αυτοδιοίκησης   και για σειρά ετών εργάστηκα στον Αναπτυξιακό  Σύνδεσμο Σάμης και στο  Συμβούλιο περιοχής της 4ης γεωγραφικής ενότητας Σάμης, με καθήκοντα  οργάνωσης και ενημέρωσης των τοπικών κοινοτήτων για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε διάφορες χρονικές περιόδους και  σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. 




00 inkefalonia general ad 300X250