Τους πρώτους υποψηφίους της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» παρουσίασε στην Κεφαλονιά ο Αλέξης Αλεξάκης (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 11:15

Τους πρώτους υποψηφίους της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» παρουσίασε στην Κεφαλονιά ο Αλέξης Αλεξάκης (εικόνες)

"θα πάρουμε την… Πρωτοβουλία για ένα καλύτερο αύριο των κατοίκων των νησιών μας" τόνισε ο κ. Αλεξάκης 

Tα πρώτα έξι ονόματα του ψηφοδελτίου του, παρουσίασε χθες σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Επτανησιακή Πρωτοβουλία», Αλέξανδρος Αλεξάκης .

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Παναγής Βλάχος, Χαράλαμπος Μινέτος, Δημήτρης Σπανός, Διονύσης Κατσούρης, Βαγγέλης Διβάρης, Γιώργος Βασιλόπουλος (Ιθάκη)

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην υφυπουργός, Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης, ο πρώην Βουλευτής, Σπύρος Μοσχόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Αργοστολίου  Γιώργος Τσιλιμιδός, Ληξουρίου Μάκης Θεοτοκάτος και Πυλάρου Μάρκος Κοτσιλίνης, ο πρώην Νομάρχης, Διονύσης Γεωργάτος και πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Την συζήτηση συντόνισε ο αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε., Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος

Ο κ. Αλεξάκης, όταν πήρε τον λόγο μίλησε για «ένα ωραίο ταξίδι που δεν θέλω να τελειώσει.Μέρα με την ημέρα γίνομαι πιο σοφός και πιο έμπειρος στα ταξίδι που έσω ξεκινήσει με τους συντρόφους μου. Είναι ένα ταξίδι που μεταφέρει ελπιδοφόρα μηνύματα και αυτό μεταφέρω απόψε στην Κεφαλονιά. Ως Περιφέρεια πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να έρθει και σε μας η ανάπτυξη, να υπερβούμε μεγάλα εμπόδια και να δώσουμε διέξοδο στη νέα γενιά. Όλους τους Επτανήσιους μας ενώνει κοινή μοίρα, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Η ανεργία, η απαξίωση, η φτώχεια, οι αποκλεισμοί και η περιθωριοποίηση πρέπει να εκλείψουν από το δικό μας λεξιλόγιο και θα παλέψω με πάθος γι΄αυτόν τον σκοπό. Η έρευνα, η τεχνολογία, οι συγκοινωνίες και η ποιότητα ζωής πρέπει να έχουν και αυτά προτεραιότητα στην προσπάθειά μας. Εδώ από την Κεφαλονιά δηλώνω ότι θα παλέψουμε όλοι μαζί, θα πάρουμε την… Πρωτοβουλία για ένα καλύτερο αύριο των κατοίκων των νησιών μας».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιώργος Τσιλιμιδός, ο  πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. Νικόλας Δρακάτος, όσο και ο Ζήσιμος Μελιδώνης από το Ληξούρι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του πρωτογενούς περιεχομένου του INKEFALONIA.GR χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας. 

1 782 454 245 148 812 615 6