Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλη Ρουχωτά για τον Δήμο Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 13:59

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλη Ρουχωτά για τον Δήμο Ληξουρίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

Μετά από δύο ολόκληρες τετραετίες  η επαναλειτουργία του Δήμου Ληξουρίου  για την οποία παλέψαμε με πάθος και συνέπεια από το 2010, είναι γεγονός.

Όσοι πολιτευτήκαμε και πολιτευόμαστε με οδηγό την αλήθεια και την εντιμότητα, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν για την επανασύσταση του Δήμου:

  • • οι  συμπατριώτες  μας  Βουλευτές  κ  κ.  Αφροδίτη  Θεοπεφτάτου  και

Γιάννης Μπαλάφας,

  • • ο ΣΥΡΙΖΑ,
  • • η ΝΔ η οποία δεν επέμεινε σε ονομαστική ψηφοφορία
  • • το ΚΙΝΑΛ με την θετική του ψήφο και ο συμπατριώτης μας Βουλευτής

Ανδρέας Λοβέρδος

Θα ήταν άδικο επίσης   να μην τονίσουμε την συνεχή και αγωνιώδη προσπάθεια   της ΝΕ Κεφαλλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της προσωπικά,   αλλά και την έντιμη   και ουσιαστικά υποστηρικτική στάση της Τοπικής Οργάνωσης     και των στελεχών της ΝΔ της   Παλικής   για την επανασύσταση του Δήμου  Ληξουρίου.

Όμως πρέπει να έχουμε υπ όψη μας ότι  κερδήθηκε η μάχη της επαναλειτουργίας   του   Δήμου   Ληξουρίου   αλλά   τώρα   αρχίζει   ο «πόλεμος» ο οποίος θα είναι μακρύς και δύσκολος .

Η τύχη του Δήμου μας είναι στα χέρια του λαού ο οποίος θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή, και επιμονή και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την λειτουργία του Δήμου Ληξουρίου.

Εμείς σε αυτόν τον αγώνα   και   σε αυτήν την προσπάθεια δηλώνουμε παρόντες, με εφόδια την γνώση, την εμπειρία, την μέχρι τώρα πορεία μας,  τις πράξεις μας αλλά και την  επίγνωση των λαθών μας    και απλώνουμε χέρι συνεργασίας σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές ομάδες που συμμερίζονται αυτές  τις αγωνίες και τους στόχους.

Πιστεύουμε   ακράδαντα ότι μόνο μέσα από την συνεργασία των κοινωνικών εταίρων μπορεί να ξαναστήσουμε τον Δήμο Ληξουρίου.

Από τον λαό, με τον λαό, για τον λαό.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός της επαρχίας Πάλλης, με μια λαμπρή ιστορία που αρχίζει από τα βάθη των μυθικών χρόνων, που από τα σπλάχνα του ξεπήδησαν αγωνιστές, φωτισμένοι δάσκαλοι,   λαμπροί ακαδημαϊκοί και επιστήμονες, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, μπορεί να ξαναβρεί το βηματισμό

του.

Σας καλούμε  να γίνουμε όλοι μια παρέα, μια γροθιά, μια ψυχή!!!

Άλλωστε οι παρέες πάντοτε έγραφαν ιστορία.

Σας καλούμε να αναστήσουμε μαζί το Δήμο μας,  και να  συνεχίσουμε την λαμπρή ιστορία του

Για μας, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ  ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!

Ληξούρι 12 Μαρτίου 2019

Βασίλης Γρ. Ρουχωτάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ