Η τοπική της ΝΔ στο Ληξούρι καλεί το κόμμα να ψηφίσει τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 09:08

Η τοπική της ΝΔ στο Ληξούρι καλεί το κόμμα να ψηφίσει τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες , η τοπική οργάνωση της Παλικής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τη διάσπαση του Δήμου και τη δημιουργία ανεξάρτητου Δήμου Ληξουρίου.

Θα το πράξει το κόμμα ;

Αναλυτικά η ανακοινωση:

Κορυφαίος  ρόλος των πολιτικών οργανώσεων βάσης, είναι να αφουγκράζονται  και να μεταφέρουν  στους πολιτικούς οργανισμούς που ανήκουν, τις ανάγκες,  τις επιθυμίες, τα όνειρα, τους στόχους των τοπικών κοινωνιών στις οποίες  ζουν  δραστηριοποιούνται και πολιτεύονται

Η τοπική οργάνωση Παλικής της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας της δημιουργίας του ενιαίου δήμου Κεφαλλονιάς, μέσα από τις θέσεις των μελών της, στάθηκε απέναντι σε αυτή την προοπτική ..

Επίσης με τον ίδιο τρόπο συτρατεύτηκε με το αίτημα της δημιουργίας περισσοτέρων του ενός δήμων στην Κεφαλλονια στηρίζοντας  την δημιουργία του Δήμου Ληξουρίου και τις προς τούτο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Στον εικοστό πρώτο αιώνα δεν  εκχωρούμε σε κανένα το δικαίωμα μας της ελεύθερης επιλογής του τρόπου με τον οποίο θα διοικηθούμε ως τοπική κοινωνία.

Eιναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη επανασύστασης του Δήμου Ληξουρίου όταν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του 2014 βλέπουμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας, με φόντο τα ερείπια.

 Όλοι οι νεοδημοκράτες της επαρχίας  Πάλλης με μια ψυχή και μια γροθιά είμαστε δίπλα στους υπόλοιπους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικής η κομματικής τοποθέτησης,  και στηρίζουμε με πάθος και δύναμη την δημιουργία του Δήμου Ληξουρίου.

Γιατί η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ έχει ματια, αυτιά και ψυχή και αντιλαμβάνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των Παλικισιάνων είναι να επανασυσταθεί  ο Δήμος Ληξουρίου.

Με αυτά τα δεδομένα η τοπική οργάνωση Παλικής στηρίζει την δημιουργία του Δήμου Ληξουρίου και επιθυμεί από το κόμμα της ΝΔ  τη στήριξη της

Ληξούρι 2 Μαρτίου 2019

 

Σωτήρης  Σούλτης

Πρόεδρος της Τ.Ο Παλικής της ΝΔ