Θεόφιλος: «Θα καταποντιστεί η Δημοτική Αρχή στις εκλογές…» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 14:11

Θεόφιλος: «Θα καταποντιστεί η Δημοτική Αρχή στις εκλογές…» (video)

 «Καταφέρατε οι κάτοικοι στην περιφέρεια του νησιού να θέλουν επιτακτικά το «σπάσιμο» του Δήμου» 

Τις «ανορθογραφίες» της Δημοτικής Αρχής όλα αυτά τα χρόνια, την αδράνειά της και την εγκατάλειψη της περιφέρειας της Κεφαλονιάς που οπδήγησε τους κατοίκους να ζητούν επιτακτικά το σπάσιμο του Δήμου, έθιξε στην τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του Δήμου Κεφαλονιάς για το 2019, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος. 

Ο κ. Μιχαλάτος επίσης, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Δημοτική Παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά» που εδώ και εννέα χρόνια αποτελεί την Δημοτική Αρχή του τόπου, θα καταποντιστεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτός ο προϋπολογισμός θα έχει λόγο και ρόλο το 2019. Η συνεδρίαση αυτή όμως θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Τηρήσατε το έθιμο και φέτος και ήρθατε καθυστερημένα για μία μαραθώνια συνεδρίαση. Μία διαπίστωση όμως είναι ότι αυτή η Δημοτική Αρχή κατάφερε να βάλει την Κεφαλονιά στο κάδρο που συζητάει όλη η Ελλάδα. Καταφέρατε να κάνει όλους τους κατοίκους της Κεφαλονιάς στην Περιφέρεια να ζητούν ως λύση το “σπάσιμο” του δήμου, γιατί αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι, καθώς δεν γίνονται ούτε τα βασικά. Τα εκατομμύρια που προϋπολογίζονται ως έσοδα από τα Σπήλαια της Σάμης, οι Σαμικοί δεν βλέπουν ούτε ένα ευρώ.

Τα ίδια νιώθουν οι κάτοικοι από την Σκάλα και από τον Πόρο. Όλοι στην περιφέρεια της Κεφαλονιάς θέλουν να σπάσει ο δήμος γιατί βιώνουν την εγκατάλειψη και την αδιαφορία από την Δημοτική Αρχή. Αν καταφέρετε να είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός ως ενιαίος δήμος Κεφαλονιάς, μπράβο τα καταφέρατε να οδηγήσετε τους πολίτες να πιέζουν στο «σπάσιμο» του Δήμου. Στις επόμενες εκλογές η Ισχυρή Κεφαλονιά θα καταποντιστεί… Αισιοδοξώ ότι θα είμαστε εμείς, μπορεί να είναι ο κύριος Φόρτες, αλλά σίγουρα δεν θα είστε εσείς! 

Δεν αξίζει να ψηφιστεί αυτός ο Προϋπολιγισμός και γι αυτό τον καταψηφίζουμε», ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου. 

Παρακάτω ολόκληρη η τοποθέτησή του

https://www.youtube.com/watch?v=rso_ZMnYd-w




00 inkefalonia general ad 300X250