Περιοδεία της υπ. περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρας Μπαλού στην Παλική (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 10:45

Περιοδεία της υπ. περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρας Μπαλού στην Παλική (εικόνες)

Βρίσκεται σε περιοδεία στο νησί μας 

 Η επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης κα Αλεξάνδρα Μπαλού διεκδικεί την θέση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την Τρίτη το πρωϊ περιόδευσε  στην Παλική, έχοντας στο πλευρό της τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΚΚΕ κ.Δημήτρη Μαντζουράτο, τον γραμματέα της ΚΟΒ Παλλικής του ΚΚΕ κ. Παναγή Σωτήρα καθώς και στελέχη του τοπικού KKE.

Η κα Μπαλού αρχικά επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου στις προκατασκευασμένες αίθουσες στις οποίες στεγάζεται ή αν θέλετε αλλιώς το "παραθαλάσσιο λύκειο Ληξουρίου".

Τηρώντας το πρόγραμμα της επίσκεψης της στο Ληξούρι συναντήθηκε στο Λιβάδι με τους εργαζόμενους των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, ενώ κατά τις 12 το μεσημέρι επισκέφτηκε το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Εκεί συναντήθηκε και συζήτησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Δημήτρη Δημουλιό. Μιά ευχάριστη συζήτηση κατά την οποία η κα Μπαλού ανέπτυξε τις θέσεις της σχετικά με τις τοποθετήσεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, σε περίπτωση εκλογής της στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Τόνισε μάλιστα ότι "εμείς δεν μένουμε στα λόγια τα προεκλογικά, αλλά έχουμε πίσω μας αγώνες που αποδεικνύουν και ποιοί είμαστε".

Ο κ. Δημουλιός με το τέλος της συνάντησης τους στο γραφείο του την ξενάγησε στους χώρους του Νοσοκομείου ενώ λίγο αργότερα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Κατόπιν η κα Μπαλού επισκέφτηκε τα προκατ στα οποία στεγάζεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ληξουρίου, όπου και συνάντησε τους Πυροσβέστες κ. Μοσχονά και κ. Καππάτο και ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα του κλάδου τους και της αποδυνάμωσης της υπηρεσίας τα τελευταία χρόνια.

Το απόγευμα επισκέφτηκε την περιοχή της Σάμης με πρώτη της συνάντηση στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη και συζήτηση με τους επαγγελματίες και φορείς του Αργοστολίου.

Η κα Μπαλού έχει Κορφιάτικη καταγωγή (γεννήθηκε στο χωριό Μεσαριά της Κέρκυρας) και είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Εχει τελειώσει τη σχολή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ και τη Συνεταιριστική Σχολή Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του γενικού συμβουλίου και της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), πρόεδρος του κλαδικού σωματείου εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση».

Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς και έχει καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης.

Αποτελεί στέλεχος πρώτης γραμμής του ΚΚΕ, το έχει εκπροσωπήσει σε δεκάδες τηλεοπτικές συζητήσεις και ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του στις εθνικές εκλογές το 2012 και το 2015.

 Πηγή: Lixouri.gr 

mpalou alexandra lixouri7mpalou alexandra lixouri9mpalou alexandra lixouri13mpalou alexandra lixouri15mpalou alexandra lixouri17mpalou alexandra lixouri23mpalou alexandra lixouri27mpalou alexandra lixouri35mpalou alexandra lixouri36mpalou alexandra lixouri40mpalou alexandra lixouri42mpalou alexandra lixouri43mpalou alexandra lixouri44mpalou alexandra lixouri50mpalou alexandra lixouri53


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ