Απάντηση Σπύρου Βανδώρου στον Αντώνη Λουβερδή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 18:51

Απάντηση Σπύρου Βανδώρου στον Αντώνη Λουβερδή

 

Διαβάζοντας προσεκτικά την τοποθέτηση σας

Σχετικά με την ενδεχόμενη αλλαγή στο δήμο Κεφαλονιας νιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να καταθέσω κάποιες ενστάσεις, επισημαίνοντας και διευκρινίζοντας κάποια γεγονότα .

Αρχικά Θεωρώ ότι η αναφορά σας που καλώς γίνεται θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα

Τότε που έγκαιρα και στα πλαίσια πάντα της συλλογικότητας για το καλο του τόπου μας σας ενημέρωσα για τις εξελίξεις , τότε που αποφύγατε να τοποθετηθειτε λέγοντας μου ότι περιμένετε να δείτε την γνώμη των κατοίκων .

Περίμενα τουλάχιστον τώρα να είχατε μια ξεκάθαρη και συγκεκριμένη θέση.

Τι λέτε κ'Λουβερδη λοιπόν για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα για την περιοχή μας να παραμείνουμε στα διοικητικά μας όρια η να μεταφερθούμε διοικητικά στο νεοσύστατο ενδεχομενως δήμο Παλικής ;

Μην ξεχνάμε αυτό προτείνεται από πλευράς κυβέρνησης ...

Αυτό είναι και το ερώτημα και όχι όπως αναφέρεστε που να τοποθετηθεί η θηνια. Η περιοχή μας δεν είναι άστεγη διοικητικά αλλά ανήκει στη δημοτική ενότητα Αργοστολίου όπου επωφελείται μιας σειράς προνομίων ενός οργανωμένου δήμου ...

Επίσης στο σημείο που αναφέρετε οτι οι περιστάσεις απαιτούν να εξετάσουμε τα γεγονότα με προσοχή και να συνεκτιμήσουμε τις πιθανές συνέπειες αρνητικές η θετικές ...

Αντιλαμβανομαι ότι γίνεται μια προσπάθεια εκ μέρους σας και μάλιστα με κυνικό τρόπο να αναιρεσετε

Και να υποβαθμισετε την απόφαση των συλλογικών οργάνων , των εκπροσώπων των τ.κ αλλά και την βούληση των κατοίκων μαζί με μεγάλη μάλιστα συμμετοχή από τους ετεροδημότες τις περιοχή μας.

Μια απόφαση που ψηφίστηκε και ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο .

Οι εκπρόσωποι των τ.κ. κ Λουβερδη ξόδεψαν πολλές ώρες καθημερινά ακολουθώντας μια σειρά δράσεων και κατόπιν εκτενών συζητήσεων , ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων και πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρων μαζί με τους κατοίκους της περιοχής καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση .

Καμία διοικητική αλλαγή της περιοχής μας σε περίπτωση αλλαγής χωροταξικού στο δήμο Κεφαλονιάς .

Μια απόφαση που υποστηρίχτηκε μαζικά από την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων και των ετεροδημοτών της περιοχής μας, και που εκδηλώθηκε με τον πιο καταφανέστατο τρόπο την συγκέντρωση των 447 υπογραφών !

Σχετικά με την αναφορά σας για διοικητική οντότητα της περιοχής μας και αν εννοείται δημιουργία δήμου θηναιας δεν νομίζω ότι θα μας έπαιρνε κανείς στα σοβαρά , αν και εδώ που τα λέμε όταν η κ βουλευτής προτείνει

3 δήμους Κραναιας 25000 χιλ κατοίκων

Παλικής 6000χιλ κατοίκων ( δύστυχως μετά από το σεισμό παραπάνω δεν είναι ) και Σαμης 5000 χιλ κατοίκων, ε.... αναλογικά κάπου θα χωράμε και εμείς με τους σχεδόν 500 κατοίκους μας!!!

Με αυτούς που πλαιξαμε προς το παρών μάλλον για

Βάρδιανους μας κοβο...

Χρόνια πολλά κ' καλή χρόνια !

Σπύρος βανδωρος εκπρόσωπος τ .κ. Νυφιου.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ