Ταξίδι στη Μόσχα για την αδελφοποίηση της Κεφαλονιάς με Sergiev Posad

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 15:24

Ταξίδι στη Μόσχα για την αδελφοποίηση της Κεφαλονιάς με Sergiev Posad

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της διαδικασίας Αδελφοποίησης του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο Sergiev Posad της Ρώσικης Ομοσπονδίας, ο Δήμαρχος κ.Α.Παρίσης με κλιμάκιο Συνεργατών του μεταβαίνει στη Μόσχα από 22 έως 25 Οκτωβρίου 2012.

Συγκεκριμένα , με την ολοκλήρωση των Εκδηλώσεων για τη Ρώσικη Εβδομάδα στα Ιόνια , όπου για πρώτη φορά συμμετείχε και η Κεφαλονιά, τις Επισκέψεις Ρώσων Διπλωματικών και Πολιτικών Αξιωματούχων και μετά την επιτυχημένη προεργασία του Α/Δημάρχου Ε.Κεκάτου με τον Πρόεδρο της Ρωσο-Κεφαλληνιακής Φιλίας κ.Δ.Ζαφειράτο, ορίσθηκαν οι ημερομηνίες της Συνάντησης Εργασίας στη Ρωσία.

Σκοπός της Επίσκεψης είναι οι υπογραφές Συμφώνων Συνεργασίας με Ομολόγους της Ρώσικης Ομοσπονδίας του Δήμου Sergiev Posad ,με στόχο την ανάπτυξη των σχέσεων του Νησιού με τη Ρωσία σε Θρησκευτικό, Πολιτιστικό, Τουριστικό και Επιχειρηματικό Επίπεδο.

Η Αποστολή αποτελείται από το Δήμαρχο κ.Α.Παρίση, τον Α/Δήμαρχο κ.Ε.Κεκάτο τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ.Σ.Τραυλό, τον Πρόεδρο της Ρωσο-Κεφαλληνιακής Φιλίας κ.Δ.Ζαφειράτο, την κ.Natalia Rool, Διευθύντρια Europroject και το Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ.Γ.Δρίκο.

Την Αποστολή θα υποδεχτούν ο Δήμαρχος Sergiev - Posad κ.Vladimir Korotkov, ο Αν.Δήμαρχος κ.Sergey Tostanovsky και ο Α/Δήμαρχος κ.Ilya Barbakadze.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250