Συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 13:54

Συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο

Στις 12 το μεσημέρι 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 27η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την 28η Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 16ης αναμόρφωσης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Κεφ/νιάς οικ. έτους 2018
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

2. Έγκριση τροποποίησης μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτής με τίτλο:«Προμήθεια παστεριωμένου γάλακτος εργατοτεχνικού προσωπικού Δήμου Κεφ/νιάς και Νομικών Προσώπων για το έτος 2019» προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ανάγκες σε γάλα του Ο.Κ.Α.Π και των Σχολικών Επιτροπών.
ΕΙΣ:Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών

3. Τροποποίηση συστατικής πράξης Δ.Ε.Υ.Α.Κ ως προς το άρθρο 6 με τίτλο: «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ».
ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης

4. Εισήγηση για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και υποβολής αίτησης χρηματοδότησης για την εκτέλεση της Πράξης:«ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ» Π/Υ 247.190,40 € με ΦΠΑ 24%»
EΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ κ. Ν. Ανουσάκης

5. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο:
«ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στα 1) Σχολικό Συγκρότημα Κεραμειών, 2) Γυμνάσιο-Λύκειο Πάστρας, 3) Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, και 4) 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου».
ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

6. Έγκριση φακέλου Δημόσιας Σύμβασης με τίτλο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ»
ΕΙΣ: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

7. Λήψη απόφασης προκειμένου το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ να προχωρήσει σε σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ με το ΔΗΜΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ για το έργο που έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2018 με τίτλο: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΛΑΧΑΤΩΝ».
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250