Πανδαιμόνιο στο Δημοτικό Συμβούλιο: Επεισόδιο Κοτσιλίνη με πολίτη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 00:38

Πανδαιμόνιο στο Δημοτικό Συμβούλιο: Επεισόδιο Κοτσιλίνη με πολίτη

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκου Κοτσιλίνη και πολίτη που παρακολουθούσε, συνέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου . Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο πολίτης από τις πληγέντες από την πλημμύρα περιοχές, πήρε τον λόγο την ώρα που ο κ. Κοτσιλίνης μιλούσε για το θέμα τον ανεμογεννητριών και απευθυνόμενος σε αυτόν δήλωσε: «Μπράβο κύριε Κοτσιλίνη. Έχει αγοράσει ο Μπόμπολας πολλούς» .

Η κουβέντα αυτή έκανε έξαλλο τον Κοτσιλίνη, ο οποίος εμφανώς εκτός ελέγχου και κραυγάζοντας «με αγόρασε ο Μπόμπολας;» σηκώθηκε από τα έδρανα και κινήθηκε απειλητικά προς τον πολίτη . Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ωστόσο λίγο πριν φτάσει στον πολίτη, κάποιοι ψυχραιμότεροι σύμβουλοι κατάφεραν να τον συγκρατήσουν και να αποφευχθούν έτσι τα χειρότερα.

Μερικά λεπτά αργότερα ο πολίτης ανακάλεσε, ωστόσο το επεισόδιο ήταν ικανό να αμαυρώσει το δημοτικό συμβούλιο και να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα η οποία προκάλεσε και την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Παναγή Ρασσιά.

Το δημοτικό συμβούλιο αυτή τη στιγμή (ώρα 7.35 μ.μ.) είναι σε εξέλιξη, αλλά έχει γίνει πολλές φορές διακοπή για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο 17.10 by Inkefalonia.gr 2012




00 inkefalonia general ad 300X250