Θεόφιλος: «Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο Τεχνικό Πρόγραμμα που φέρνετε προς ψήφιση - Είναι πολλά τα προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 10:18

Θεόφιλος: «Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο Τεχνικό Πρόγραμμα που φέρνετε προς ψήφιση - Είναι πολλά τα προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά» (video)

 

Η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος 2019 Δήμου Κεφαλονιάς , ήταν ένα από τα θέματα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Πάνω σε αυτό το θέμα τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος εντόπισε τα... κακώς κείμενα:  «Φέρνετε στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα το τελευταίο τεχνικό πρόγραμμα στην θητεία σας και για μας ευχόμαστε να είναι το τελευταίο τεχνικό σας πρόγραμμα που φέρνετε εδώ για ψήφιση» ήταν αρχικά τα λόγια του κ. Μιχαλάτου και εν συνεχεία αναφέρθηκε με ερωτήματα στα προβλήματα που εντοπίοζονται σε ολόκληρη την Κεφαλονιά: « Για την έλλειψη των πόρων έχει κάνει προσπάθεια η Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει την περιουσία του Δήμου; Έχει κάνει κάτι ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια να έχει έσοδα αξιοποιώντας τα δημοτικά του ακίνητα; Εκεί παίρνετε βαθμολογία 1 με άριστα το 10. Κάνατε κάτι σημαντικό για την Ερισσο, κάνατε κάτι για την Άσσο και το Φισκάρδο; Δεν θα μείνει κάτι που να θυμούνται οι κάτοικοι αυτά τα εννέα χρόνια της θητείας σας. Στην Παλική κάνατε κάτι; Κάνατε κάτι για την Σάμη; Κάνατε κάτι για τον βιολογικό της Λειβαθούς; Έγινε κάτι για την περιοχή; Για την παραλία του Λουρδά; Στην περιοχή του Ελειού και τον Πόρο έγινε κάτι; Και φτάνουμε στο Αργοστόλι που και εδώ έχουμε πολλά προβλήματα, όπως είναι το κυκλοφοριακό. Η ζωή στην πόλη έχει γίνει δύσκολη. Δεν είναι μόνο να καλλωπίσουμε την πόλη, αλλά να λύνουμε και τα προβλήματα της καθημερινότητας που υπάρχουν. Είσαστε όμως  τυχεροί που ο Περιφερειάρχης είναι Κεφαλονίτης και έδωσε κάποια χρήματα και κάνατε και κάποια έργα, αλλιώς δεν θα είχατε κάνει απολύτως τίποτε. Θα ήταν μηδέν απο μηδέν, μηδέν» ήταν τα λόγια του κ. Μιχαλάτου. 

Παρακάτω η τοποθέτησή του 

https://www.youtube.com/watch?v=nYxHn9ADlUU




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250