Δ. Αραβαντινός: «Η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε παροχολογία Άγιων Βασίλιδων!»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 10:28

Δ. Αραβαντινός: «Η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε παροχολογία Άγιων Βασίλιδων!»

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για την … παραμελημένη Παλική, αλλά και τα υπόλοιπα ζητήματα της επικαιρότητας στο νησί μας. 

Ο κ. Αραβαντινός, με αφορμή παράπονα ακροατών πως τώρα τις γιορτές δεν υπάρχει χώρος εκδηλώσεων στην Παλική, τόνισε πως εδώ και πέντε χρόνια από τους σεισμούς του 2014, οι μήνες και τα χρόνια περνούν και η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει τίποτε για να κλείσει τις πληγές της Παλικής.

«Η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε παροχολογία Άγιων Βασίλιδων και πηγαίνει από χωριό σε χωριό και λέει ότι θα φτιάξει τελεφερίκ και γήπεδα 5Χ5 και μπάσκετ. Δεν κοιτάει όμως τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε όλες τις περιοχές της Κεφαλονιάς, ώστε να τα επιλύσει.Όσον αφορά το χωροταξικό των Ιονίων Νήσων και την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε μεγάλο κομμάτι των ακτών, ενώ η Δημοτική Αρχή φαίνεται πως γνώριζε δεν συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να προλάβουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις όπως θα όφειλε. Όμως για άλλη μία φορά φαίνεται πως δεν έχει κατάλληλα αντανακλαστικά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αραβαντινός. 

Κλείνοντας τόνισε πως αισθάνεται αισιόδοξος πως τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς όπως τόνισε: "κλείνει ο κύκλος αυτής της Δημοτικής Αρχής και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Κεφαλονιά είτε διασπασμένη, είτε ως ενιαίος δήμος".

 Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Αραβαντινού 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250