«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στα Ιόνια Νησιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 19:50

«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στα Ιόνια Νησιά

Για την κατασκευή των υδατοδρομίων, σε Λευκάδα και Μεγανήσι, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τα έργα με το ποσό των 280.000 ευρώ ενώ με το ίδιο ποσό θα χρηματοδοτήσει και την κατασκευή των υδατοδρομίων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

 Τη χρηματοδότηση για την κατασκευή υδατοδρομίων σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Για την κατασκευή των υδατοδρομίων, σε Λευκάδα και Μεγανήσι, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τα έργα με το ποσό των 280.000 ευρώ ενώ με το ίδιο ποσό θα χρηματοδοτήσει και την κατασκευή των υδατοδρομίων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα έργα κατασκευής των τεσσάρων υδατοδρομίων εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό της ΠΙΝ για το 2018, μετά και την έγκριση της τροποποίησης του Προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για φέτος.

Σε ό,τι αφορά τη Ζάκυνθο, μετά την προώθηση της αδειοδότησης του υδατοδρομίου, η ΠΙΝ θα εντάξει στον προϋπολογισμό της και τη χρηματοδότηση για την κατασκευή του υδατοδρομίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Πηγή: ethnos.gr 


Ετικέτες: