Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 09:57

Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

 

Και επειδή έχει ειπωθεί ότι η μείζονα αντιπολίτευση και ο επικεφαλής της Θεόφιλος Μιχαλάτος, δεν αντέδρασαν όσον αφορά το γεγονός ότι δεν δηλώνονται στους ισολογισμούς τα ακίνητα του Δήμου Κεφαλονιάς, ψάξαμε και βρήκαμε την 17η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 4/10/2017 με θέμα την έγκριση ισολογισμού του Δήμου για το 2016.

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι τόσο στο κομμάτι των ερωτήσεων του κ. Μιχαλάτου, όσο και στο κομμάτι της τοποθέτησής του, τονίζει την ευθύνη για τη μη εγγραφή των περιουσιακών στοιχείων Τυπάλδου και αναρωτιέται γιατί δεν έχει οριστεί δικηγορικό γραφείο να αναζητήσει από τα υποθηκοφυλάκεια τα ακίνητα του Δήμου.

Είναι μάλιστα καυστικός και ελεγκτικός προς την δημοτική αρχή, έτσι που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Αλυσανδράτος του αφαιρεί τον λόγο.

Μάλιστα ο κ. Μιχαλάτος στην τοποθέτησή του τονίζει ότι: «Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί την μη καταχώρηση των ακινήτων στον ισολογισμό, τότε υπάρχουν τεράστιες ευθύνες προς την Δημοτική Αρχή».

Ακούστε παρακάτω τις ερωτήσεις του κ. Μιχαλάτου προς την Δημοτική Αρχή

 

Η τοποθέτησή του όσον αφορά την έγκριση ισολογισμού του Δήμου Κεφαλονιάς το 2016

https://www.youtube.com/watch?v=s_WFg49Evb4

Αυτό για την αποκατάσταση της αλήθειας…