Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου προς το Inkefalonia και η «σκηνοθετική» του παρέμβαση

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 23:26

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου προς το Inkefalonia και η «σκηνοθετική» του παρέμβαση

Τελικά και μόνο η παρουσία της κάμερας του Inkefalonia στο Δημοτικό Συμβούλιο ενοχλεί την Δημοτική Αρχή

Τελικά και μόνο η παρουσία της κάμερας του Inkefalonia στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλεί εκνευρισμό και ταραχή στην Δημοτική Αρχή. 

Μετά την «επίθεση» που είχε δεχθεί το Μέσο από τον αναπληρωτή Δήμαρχο, Διονύση Λυκούδη, το καλοκαίρι, σήμερα ήρθε η σειρά του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση να «χτυπήσει» ξανά το Inkefalonia, κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, επειδή την ώρα που βρισκόταν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρο Σαμούρη, η κάμερα έκανε- κατά τον ίδιο - το λάθος και έφυγε από πάνω του και έδειξε και τον έτερο συνομιλητή (Σαμούρη)!

Στην πραγματικότητα όμως, ο οπερατέρ του inkefalonia, άνοιξε το πλάνο (το λεγόμενο διπλό πλάνο), ώστε να φαίνονται και οι δύο ομιλητές! 

Ο Δήμαρχος για ανεξήγητο λόγο εκνευρίστηκε και έκανε και «σκηνοθετική» παρέμβαση στον πολύπειρο οπερατέρ του Inkefalonia Γιάννη Παπαδάτο, να μην δείχνει κανέναν άλλο όταν μιλάει αυτός (!).

Προφανώς ο Δήμαρχος επιθυμεί το Inkefalonia να “εξαφανίζει” όποιον άλλο μιλάει και αντιπαρατίθεται μαζί του και να δείχνει μόνο τον ίδιο.

Το επεισόδιο αυτό προστίθεται ως συνέχεια στην επίθεση που δέχεται το Μέσο απο την Δημοτική Αρχή, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου!

Inkefalonia