Γιώργος Τζωρτζάτος: Άκυρες όλες οι αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου, λόγω μη απαρτίας του Συμβουλίου [Ηχητικό]

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 15:03

Γιώργος Τζωρτζάτος: Άκυρες όλες οι αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου, λόγω μη απαρτίας του Συμβουλίου [Ηχητικό]

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» την Τρίτη 23-10-2018.

 Μια εκπομπή που είχε λίγο απ’ όλα, μιας και ο κος Τζωρτζάτος είναι γνώστης πολλών θεμάτων και κυρίως ότι έχει να κάνει με το Λιμενικό Ταμείο λόγω της θέσης που κατείχε ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Μίλησε για τα έργα που γίνονται και που έγιναν κατά το παρελθόν και σημείωσε ότι οι μελέτες προϋπήρχαν και απλά τώρα εκτελούν τα έργα και η δημοτική αρχή δεν θα έχει να αφήσει καμία μελέτη στους επόμενους γιατί απλά δεν έχει εκπονήσει καμία.

Μάλιστα σχετικά με το Λιμενικό Ταμείο, έγινε μια αποκάλυψη, πως μετά την αποχώρηση δύο μελών του ΔΣ και ενός που απεβίωσε, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι άκυρες καθώς δεν υπάρχει απαρτία.

Αν η δημοτική αρχή είχε κάνει καλή διαχείριση δεν θα απαιτείτο η διάσπαση!

Το μεγάλο θέμα «η Διάσπαση του Δήμου», δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα και ο κος Τζωρτζάτος αναφέρθηκε στην κακοδιαχείριση όλο αυτό το διάστημα και τόνισε ότι είναι λογικό οι κάτοικοι να θέλουν την διάσπαση από την στιγμή που στις περιοχές τους δεν γίνονται έργα και όλο το βάρος έχει πέσει στην πρωτεύουσα του νησιού.

Παρέμβαση έκανε και ο επικεφαλής της «Ενωμένης Τετράπολης» Βασίλης Ρουχωτάς και αναφέρθηκε σε όλα όσα δεν έχουν γίνει στην Παλλική απαριθμώντας τα ένα ένα.

Ακούστε την εκπομπή:

πηγή: cosmos965.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250